Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Meciul Șovăială – Arcaș 2-1. ”Amestecă rachetele cu transportul rutier”

Meciul Șovăială – Arcaș 2-1. ”Amestecă rachetele cu transportul rutier”

Deputatul liberal Constantin Șovăială i-a răspuns senatorului social-democrat Viorel Arcaș: ”Ceea ce nu a înțeles (sau s-a prefăcut că nu a înțeles!) domnul senator este că nu despre ce au făcut (sau nu) alții era vorba în postarea mea, ci despre ceea ce NU a făcut el!”, susține Șovăială într-un declarație de presă. ”Domnul senator PSD Viorel Arcaș m-a onorat cu un răspuns la o postare pe care am făcut-o pe Facebook! E foarte bine! E un semn ca își aruncă privirea pe telefon și asupra altor subiecte decât cele  despre care am citit în presă acum câteva săptămâni... După o introducere-fluviu în care amestecă rachetele cu transportul rutier domnul senator invocă mărețe fapte ale unei guvernări din 2004 care –vezi Doamne!- a făcut pași în scopul realizării Centurii Mediaș! Probabil că așa e, nu o să răscolesc trecutul! Ceea ce nu a înțeles (sau s-a prefăcut că nu a înțeles!) domnul senator este că nu despre ce au făcut (sau nu) alții era vorba în postarea mea, ci despre ceea ce NU a făcut el! În municipiul Mediaș nu se circulă greu dintr-o întâmplare și nici fiindcă nu am intervenit eu ca vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu în favoarea fluidizării  traficului! Se circulă greu fiindcă nu există Centură Ocolitoare, iar domnul senator DE/DIN Mediaș reprezintă interesele (?) locuitorilor de trei mandate în Parlamentul României. Despre asta era vorba în postarea mea, domnule senator! Cât despre alăturarea mea  <demersului sau de a construi centura> nu voi ezita să mă implic! De îndată ce o să puteți numi măcar un singur pas  pe care l-ați făcut până în prezent și care a produs ceva în scopul concret al realizării Centurii Mediaș”, susține în răspuns Șovăială.

Liberalul a postat pe facebook o postare în care îl acuză pe Arcaș că nu a făcut nimic în trei mandate pentru a se construi centura ocolitoare a Municipiului Mediaș. Arcaș a răspuns explicând că nici Șovăială nu a întreprins mare lucru în această direcție, în plus o posibilă investiție ar fi fost stopată de președintele Traian Băsescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

cata

Acum 5 ani

GOLANILOR !!!!!!!!!!!!!! Nu va pasa de nimic . Va balacariti pe retele de socializare si atat . Timpul trece si voi.......luati pensii speciale.
Raspunde

N-au ce cauta acolo

Acum 5 ani

Adecvat titlul. Indivizii acestia se cred la meci. Fac un sport de prost gust, nu administratie si politica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus