Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Cele mai interesante job-uri din Sibiu se văd 3D pe Bălcescu

Cele mai interesante job-uri din Sibiu se văd 3D pe Bălcescu

Continental și Turnul Sfatului lansează joi evenimentul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”, un proiect susținut de Wenglor, Guhring, Terra Bulding și Shopping City Sibiu.

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și își propune creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

Lansarea oficială va avea loc vineri, 1 iunie, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul istoric. Timp de opt ore specialiștii în recrutare și resurse umane vor arăta oricui este interesat oferta la zi a pieței muncii din Sibiu și vor sprijini pe oricine dorește să realizeze un CV și să aplice în timp real.

În plus, sibienii pot ”trăi” cu ajutorul tehnologiei 3D cum este să lucrezi la câteva dintre cele mai mari sau mai importante companii din Sibiu.

După lansarea oficială din centrul Sibiului, proiectul nostru ajunge în trei cartiere mărginașe: Valea Aurie, Broscărie și Țiglari.

Marele eveniment din încheiere va avea loc în parcarea Sibiu Shopping City, de unde vom privi orașul dintr-un balon cu aer cald. Urmărește pagina de facebook a Turnul Sfatului pentru câștiga un zbor cu balonul deasupra Sibiu Shopping City.

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus