Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Ungaria face autostradă până în România cu bani de la UE

Ungaria face autostradă până în România cu bani de la UE

Ungaria a obţinut bani europeni pentru finalizarea ultimului tronson al autostrazii care ajunge la graniţa României, la Borş. Anunţul a fost făcut de comisarul european Corina Creţu, iar presa maghiară, citată de digi24.ro, scrie că finanţarea este de 265 de milioane de euro.

Drumul ar trebui să continue, în ţara noastră, cu Autostrada Transilvania, ale cărei lucrări au început în 2003 şi pentru care încă nu există vreun termen de finalizare a întregului traseu. Şantierul pentru tronsonul Suplacu de Barcău - Borş este închis de mai mult de un an şi jumătate, după ce contractul a fost reziliat. Din cei 600 de kilometri, cât ar trebui să aibă A3, între Borş şi Bucureşti, mai puţin de 100 sunt deschişi circulaţiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Theo

Acum 5 ani

Credeti ca le pasa ? Nu , de aceea de cativa ani nu a mai inceput niciun santier , iar cele incepute , se amana .
Raspunde

ilie

Acum 5 ani

Romania ari putea sa ieie multe exemple dela unguri.
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

ungurii pot,cu fonduri europene noi nu ca nu vrem fonduri sint si pentru noi,pe tronsonul de la bors da se lucreaza cu familia CIUBUC care nu are nici macar lopeti si serviceul pe soseaua/autostrada inexistenta e facut de clotilde armand ! poate incepe in decembrie e mai cald ???atunci
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Noi nu vrem fonduri europene ca alea se fura mai greu de catre guvernanti si baroni!
Raspunde

Hell-Town

Acum 5 ani

Fondurile europene NU pot fi furate! Adica nu pot fi furate fara o reactie energica si rapida de prindere a faptasilor si recuperare a prejudiciului. De aceea nu sunt utilizate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus