Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

ACTUALIZARE S-a reluat furnizarea apei în Tilișca și Săliște

ACTUALIZARE S-a reluat furnizarea apei în Tilișca și Săliște

Actualizare duminică ora 10:45:

”Uzina Tilișca a fost repornită la ora 01:00, furnizarea se face la parametri normali”, informează reprezentanții Apă Canal.
Știre inițială:

Din cauza furtunii, Uzina de apă Tilișca a fost oprită, anunță Apă Canal Sibiu.

Sistarea furnizării apei potabile în Tilișca și Săliște (parțial) a fost necesară din cauza unei furtuni care a produs tulburarea puternică a sursei de apă.

„Până la scăderea turbidității, Uzina de apă Tilișca a fost oprită, estimăndu-se că reluarea furnizării va fi posibilă în jurul orei 21:00”, artă sursa citată.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Dumitru

Acum 5 ani

Este a treia zi in ultima saptamana cand se opreste furnizarea apei!!! La orice ploaie mai consistenta este oprita apa!!! Dupa reluare o zi apa este execrabila (namol), as vrea sa o bea (pt ca e potabila), sa faca dus, sa spele , sa faca mancare si cei de la Apa Canal. Platim identic ca cei din Sibiu, insa primim un servicu in bataie de joc!!!
Raspunde

Anatheea

Acum 5 ani

Și Ce facem ? ce masuri luam noi ca consumatori? Oare nu ar trebui sa ne unim și sa nu le mai plătim nimic ? Poate vor investi ceva și la uzina....Cred ca filtre nu sunt .....
Raspunde

Wtf

Acum 5 ani

Era bine ca ocolul silvic sa nu faca defrisari pe zona paraului Tiliscuta. Odata facute drumuri ptr taf orice ploaie abundenta sngreneaza pe verssnti noroi. Deci ce au obtinut locuitorii din zona ca o firma din alba a facut defrisari ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus