Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Cel mai tatuat om din lume se află zilele aceste la Sibiu. Participă la Transilvania Tattoo

Cel mai tatuat om din lume se află zilele aceste la Sibiu. Participă la Transilvania Tattoo

Venezueleanul Emilio Gonzalez, artist tatuator şi cel mai tatuat om din lume, a revenit la Convenţia Internaţională de la Sibiu, ajunsă la cea de a zecea ediţie.

Gonzalez este recunoscut în lumea întreagă pentru modificările pe care le poate face clienţilor săi. Emilio provine din Venezuela şi este cea mai reprezentativă persoană din lumea modificărilor corporale. Artistul venezuelean este însoţit la Sibiu de America, una din cele mai apreciate modele din lumea tatuajelor.

În acest an, Convenţia Internaţională de Tatuaje beneficiază de prezenţa a 45 de artişti tatuatori din mai multe ţări, pentru care s-au făcut programări din timp, de clienţi români şi germani, dornici de tatuaje noi, informează Agerpres.

Convenţia are loc la Sala Transilvania, unde se efectuează tatuaje de vineri până duminică seara.

Organizatorii spun că preţul unui tatuaj pe perioada convenţiei de la Sibiu porneşte, în funcţie de complexitate, de la 50 de euro.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Abdullah Al-Mahdi

Acum 3 ani

O ştire de 2 bani!....Nu vă este ruşine Turnul Sfatului cu astfel de "veste"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus