Duminică,
31.05.2020
Parțial Noros
Acum
16°C

PSD Sibiu, acțiune cu copiii dintr-un centru de plasament

04 Iunie 2018 13:08

PSD Sibiu, acțiune cu copiii dintr-un centru de plasament

Membrii Organizaţiei PSD Sibiu au petrecut Ziua Copilului alături de copiii de la un centru de plasament din Sibiu. Cei mici au petrecut o zi în Muzeul în Aer Liber din Pădurea Dumbrava.  „Nimic nu se compară cu bucuria de a le oferi acestor copii motive să zâmbească. Scopul nostru a fost acela de a-i scoate din mediul în care trăiesc zi de zi şi de a-i face să se bucure de toate lucrurile de care se bucură ceilalţi copii. Şi am reuşit! Nu ştiu pentru cine a fost mai mare bucuria... pentru noi sau pentru ei, dar un lucru este cert: a fost o zi de neuitat pentru toată lumea şi vom mai organiza astfel de acţiuni pentru copiii instituţionalizaţi şi în viitor”, a declarat Bogdan Trif, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

foto pictura farfurii2

Cei 20 de copii s-au plimbat pe aleile din muzeu, au vizionat diafilme cu poveşti şi au învăţat să picteze pe sticlă şi pe farfurii de lut şi să împletească. „Măcar pentru o zi am încercat să le oferim acestor micuţi ceea ce le lipseşte cel mai mult: căldura unei familii şi posibilitatea de a se bucura de copilărie, asemenea celorlalţi copii, de a socializa cu alţi copii. Tocmai de aceea am venit şi noi cu juniorii noştri”, a declarat Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

Comentarii

3 comentarii

Republica Teleormaneana Romanica

Acum 1 an

Poate Partidul Stat ar trebui sa faca astfel incat "mediul în care trăiesc zi de zi" sa nu fie unul din care sa trebuiasca scosi! Dar stai, asta nu reusesc sa asigure nici pentru copii care sunt acasa cu familiile lor dar inca in Romania....
Raspunde

Inocenta

Acum 1 an

Măcar ptr.o zi! Cât de cinic suna! Sper că și în acest weekend se vor deranja președinții, de dragul copiilor!
Raspunde

inocenta

Acum 1 an

Erata. pesedistii de dragul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus