Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Job-urile Hi-Tech se văd din Valea Aurie

Job-urile Hi-Tech se văd din Valea Aurie

După ce marți a intrat în contact cu sute de locuitori ai cartierului Broscărie, campania demarată de Continental și Turnul Sfatului ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” ajunge miercuri în Valea Aurie.

Susținut de Wenglor, Guhring, Terra Bulding și Shopping City Sibiu, proiectul are ca scop familiarizarea sibienilor cu cele mai noi tehnologii și popularizarea ofertei pieței muncii locale prin videoclipuri 3D și ochelari virtuali de ultimă generație.

Lansarea oficială a avut loc în data de 1 iunie, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul istoric. Timp de opt ore specialiștii în recrutare și resurse umane au arătat câtorva sute de persoane interesate oferta la zi a pieței muncii din Sibiu și au sprijinit pe oricine dorește să realizeze un CV și să aplice în timp real. Marți a fost rândul locuitorilor din cartierul Broscărie să afle detalii de cele mai interesante job-uri din Sibiu.

job-uri hi tech 2

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și își propune creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

Miercuri, de la ora 09:00, sibienii din cartierul Valea Aurie pot ”trăi” cu ajutorul tehnologiei 3D cum este să lucrezi la câteva dintre cele mai mari sau mai importante companii din Sibiu. Cortul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” se va afla pe strada Ludoș, în vecinătatea oficiului poștal.

job-uri hi tech

În perioada următoare, proiectul nostru ajunge în Țiglari.

Marele eveniment din încheiere va avea loc în parcarea Sibiu Shopping City, de unde vom privi orașul dintr-un balon cu aer cald. Urmărește pagina de facebook a Turnul Sfatului pentru câștiga un zbor cu balonul deasupra Sibiu Shopping City.

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității.

job uri

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

gigea

Acum 3 ani

Incredibil la ce s-a ajuns!
Raspunde

#Rezist

Acum 3 ani

Unde a ajuns aceasta companie?!.... recruteaza oameni in acest fel... poate ar fi fost mai indicat sa stie cum sa-si pastreze oamenii care au fost acolo, n-ar mai fi avut criza de personal. Nici angajatii continentalul nu recomanda sa mergi acolo din cauza la cum sunt tratati de ''high tech leaders''
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus