Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Job-urile Hi-Tech ajung vineri în cartierul Țiglari

Job-urile Hi-Tech ajung vineri în cartierul Țiglari

Caravana ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”, susținută de Wenglor, Terra Building și Guhring, ajunge vineri în Terezian.

”Aceasta este unitatea Continental din Germania sau cea din Sibiu, că arată foarte bine?” sau ”Așa arată o fabrica Wenglor nou deschisă în Sibiu? E totul imaculat!” sunt doar două dintre reacțiile sibienilor care au experimentat filmările 360 de grade realizate în cadrul proiectului.

Până în prezent sute de sibieni au avut ocazia de a vedea cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră cum arată câteva dintre cele mai atractive companii din zona Sibiului.

Implementat cu sprijinul Continental, proiectul are ca scop familiarizarea sibienilor cu cele mai noi tehnologii și popularizarea ofertei pieței muncii locale prin videoclipuri 3D și ochelari virtuali de ultimă generație.

Lansarea oficială a avut loc în data de 1 iunie, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul istoric. Timp de opt ore specialiștii în recrutare și resurse umane au arătat câtorva sute de persoane interesate oferta la zi a pieței muncii din Sibiu și au sprijinit pe oricine dorește să realizeze un CV și să aplice în timp real. Marți a fost rândul locuitorilor din cartierul Broscărie să afle detalii de cele mai interesante job-uri din Sibiu. Iar miercuri caravana a fost în Valea Aurie.

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și își propune creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

WhatsApp Image 2018-06-07 at 18.30.47

Vineri, de la ora 09:00, sibienii din cartierul Țiglari au pot ”trăi” cu ajutorul tehnologiei 3D cum este să lucrezi la câteva dintre cele mai mari sau mai importante companii din Sibiu. Cortul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” se va afla pe strada Țiglarilor, în vecinătatea complexului comercial.

Marele eveniment din încheiere va avea loc în parcarea Sibiu Shopping City, de unde vom privi orașul dintr-un balon cu aer cald.

WhatsApp Image 2018-06-07 at 18.30.47 (2)

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus