Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Decizia în Dosarul Dragnea s-a amânat. Din nou

Decizia în Dosarul Dragnea s-a amânat. Din nou

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amâat astăzi decizia în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Judecătorii ICCJ au dispus o nouă amânare în dosarul lui Liviu Dragnea, pronunțarea urmând a avea loc pe data de 21 iunie.

Această amânare vine din cauza faptului că Bombonica Prodana a depus concluziile abia pe data de 7 iunie, iar judecătorii au nevoie de mai mult timp pentru a le analiza. Magistraţii instanţei supreme au amânat până acum de două ori pronunţarea sentinţei în acest dosar, ultima dată în 29 mai.

Sentinţa în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual este aşteptată vineri, cu o zi înaintea mitingului PSD pentru "apărarea democraţiei şi a statului de drept", la care Dragnea spunea că sunt aşteptate câteva sute de mii de persoane.

În 15 mai, când au avut loc pledoariile finale la ICC, Liviu Dragnea a spus că şi-a afirmat ”cu tărie” nevinovăţia pentru că nu a comis niciuna dintre faptele ”pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu”. Întrebat ce părere are despre pedeapsa de şapte ani şi jumătate de închisoare solicitată de procurori, Dragnea a spus: ”DNA-ul pentru mine vrea pe viaţă”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cititescu

Acum 4 ani

Cu asa judecatori "apolitici" era de asteptat. Peste doua saptamani va fi probabil achitat. Si nici de unde provin banii cu care PSD a organizat demonstratia de sustinere nu va fi probabil anchetat, pt ca va exista deja un precedent in care s-a dat achitare pentru o fapta similara de sustinere a PSD, nu-i asa?!!
Raspunde

Hell-Town

Acum 4 ani

Daca aduna 200.000 la miting (meeting) - il achita. Daca aduna peste 100.000 ii da cu suspendare. Daca n-ajunge numarul de participanti nici macar la 100.000, ii da cu executare! Inseamna ca n-are sustinere! :-)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus