Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Un sibian prezintă Parlamentul European în detaliu (VIDEO)

Un sibian prezintă Parlamentul European în detaliu (VIDEO)

Primul român nominalizat să conducă relația bilaterală de politică externă a Parlamentului European și Congresul SUA, Nicu Ștefănuță, a făcut cu ocazia ușilor deschise la Parlamentul European un scurt video de prezentare a instituției, dedicat sibienilor. ”Azi, împreună cu ceilalți colegi europeni, am deschis porțile Parlamentului European de la Strasbourg. Am considerat că e o ocazie și pentru cei de acasă să vadă cum funcționează această instituție, cum arată clădirea, cum și cu ce tehnică lucrează un deputat. Sper să găsiți interesantă scurta vizită și să înțelegem tot mai mult de ce contează. Mai avem mai puțin de un an până în 26 mai 2019, când vom alege un nou Parlament, care va ține marile dezbateri ale viitorului. Este deja momentul să vorbim despre oamenii și ideile pe care le vrem acolo” a scris Nicu Ștefănuță pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus