Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO Simona Halep, aclamată pe Arena Națională. Firea, huiduită la scenă deschisă

VIDEO Simona Halep, aclamată pe Arena Națională. Firea, huiduită la scenă deschisă

Simona Halep a prezentat luni trofeul cucerit la Roland Garros, cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu o eșarfă tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită copios de miile de oameni din tribune, care au scandat numele Simonei, informează Hotnews.ro.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1. Halep (26 ani) a obţinut victoria după două ore şi 3 minute în faţa numărului 10 mondial (25 ani), la a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, prima pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Halep va primi pentru succesul său de la Roland Garros 2.000 de puncte WTA şi 2,2 milioane euro, iar Stephens s-a ales cu 1.300 de puncte şi 1,12 milioane euro.

Foto: Digisport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

K.Samuel

Acum 5 ani

Minunat!
Raspunde

gigi contra

Acum 5 ani

In loc sa va bucurati pt. succesul machedoancai, va bucurati ca a huidiut-o pe moldoveanca... Ambele vor avea cariere fulminante, dar scurte... sa se bucure si sa ne bucuram cat sunt ib=nca pe val!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 ani

Nimic nou : de la Bute cu Udrea la Halro cu Firea ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus