Vineri,
28.01.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Îndemn din Parlament: Rusoaicele să nu facă sex cu turiștii care vin la Campionatul Mondial de Fotbal

Îndemn din Parlament: Rusoaicele să nu facă sex cu turiștii care vin la Campionatul Mondial de Fotbal

Președintele comisiei pentru problemele familiei, femeilor și copiilor din cadrul Parlamentului rus, Tamara Pletniova, a îndemnat rusoicele să nu întrețină relații intime cu străinii care vor veni în țară în timpul Campionatului Mondial de fotbal.

Pletniova a declarat într-un interviu pentru postul de radio „Govorit Moskva” că astfel de acțiuni duc la nașterea copiilor în afara căsniciei. „Chiar dacă se căsătoresc, pleacă în străinătate, femeia nu știe apoi cum să scape de acolo. Pe urmă vin la mine în comisie, se plâng de faptul că le-a fost luat copilul și așa mai departe. Eu aș vrea ca în țara noastră căsătoriile să aibă loc din dragoste, nu contează de ce naționalitate sunt partenerii, care să fie cetățeni ai Rusiei, să construiască o familie bună, să trăiască în pace, să aducă pe lume copii și să-i educe”, a spus deputatul rus, care reprezintă fracțiunea Partidului Comuniștilor din Federația Rusă.

Se pare că parlamentarul rus și-a amintit de un precedent care a făcut-o să lanseze acest îndemn - Jocurile Olimpice din vara anului 1980, care au avut loc la Moscova. „Ce pot să mai spun? (...) Aceste copile ulterior vor suferi, așa cum au suferit altele încă de pe vremea puterii sovietice. Și apoi încă e bine când e vorba de aceeași rasă, dar dacă e vorba de rase diferite, atunci în general... Noi trebuie să naștem copiii noștri. Eu nu sunt naționalistă, dar oricum - eu știu că suferă și copiii, care sunt abandonați ulterior. Și rămân aici numai cu mamele”, a comentat Pletniova.

Campionatul Mondial de fotbal din 2018 începe pe 14 iunie și va dura până pe 15 iulie în 11 orașe din Rusia: Moscova, Sankt Petersburg, Kazani, Soci, Nijnii Novgorod, Samara, Kaliningrad, Ekaterinburg, Saransk, Volgograd și Rostov pe Don. Autoritățile ruse se așteaptă ca țara lor să fie vizitată în această perioadă de aproape un milion de turiști. Printre cetățenii străini care vor veni în Rusia cei mai activi sunt americanii, urmați de suporterii din Brazilia, Columbia și Germania.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

4 comentarii

ek

Acum 3 ani

Asta da stire! Numai cu Putin!
Raspunde

Gogo

Acum 3 ani

Tipic si nimic nou ! Saracele rusoaice cauta soti in alte tari inca din anii '90. Vor sa scape de dictatura, batai, betivi, abuzuri. Pe scurt de o tara tampita, dictatura, condusa de un nebun !
Raspunde

Bogdan

Acum 3 ani

Da mai Gogo, ce le stim noi pe toate, cum ne mai pricepem la politica/constructii/sport. Ha, mai spune cum ai ajuns tu la concluzia de mai sus? Ai fost macar o ora la rusi sa vezi cum este sau asa ai vazut tu la televizor?
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Nu, majoritatea parerilor se bazeaza pe "binele" care-l raspandesc in jurul lor de sute de ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus