Vineri,
22.09.2023
Partial Noros
Acum
20°C

VIDEO Ursulețul de pe Transfăgărășan s-a împrietenit cu drumarii

VIDEO Ursulețul de pe Transfăgărășan s-a împrietenit cu drumarii

Reprezentanții DRDP Brașov s-au reîntâlnit cu simpaticul ursuleț de acum două zile, de pe Transfăgărășan. Animalul are acum și un nume - Van Damme. 

Ursulețul Van Damme a făcut o nouă vizită drumarilor de la Bâlea Cascadă. Cei de la DRDP Brașov l-au surprins pe simpaticul brun urcându-se pe o remorcă parcată în fața districtului Bâlea. Conform drumarilor, ursulețul a prins curaj și vine tot mai aproape de zona în care au acces și turiștii. Din păcate, ursulețul va fi cel mai probabil relocat, pentru a se evita orice fel de problemă.

„Am fost vizitați în această seară din nou de ursulețul de la Bâlea Cascadă. Se pare că a făcut o slăbiciune pentru drumari și s-a urcat direct pe trailerul nostru. De această dată era chiar în fața Districtului Bâlea, adică în zona în care au acces și turiștii”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus