Joi,
13.05.2021
Partial Noros
Acum
10°C

Constantin Chiriac, cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea

Constantin Chiriac, cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi director al Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, a primit ieri titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului pentru contribuţia la dezvoltarea vieţii culturale. Implicarea omului de cultură Constantin Chiriac în organizarea Festivalului Internaţional de Teatru „Ariel Inter Fest” (17 – 21 iunie). Titlul a fost înmânat de primarul municipiului, Mircia Gutău. În cuvântul său, primarul a subliniat că „un titlu de Cetăţean de Onoare se acordă, de cele mai multe ori, ca o încununare a unor fapte şi eforturi deosebite, la finalul acestora; cred că, în situaţia fericită de astăzi, acordarea Titlului de Cetăţean de Onoare domnului Constantin Chiriac este, mai ales, un început de drum, un drum pe care îl văd întins şi plin de împliniri pentru întreaga viaţa culturală a Râmnicului”, scrie într-un comunicat de presă remis de Primăria Râmnicu Vâlcea.

Constantin Chiriac a declarat că se simte legat de Râmnicu Vâlcea şi de destinul cultural al acestui oraș, alături de care a promis că se va afla şi de acum înainte. Chiriac a fost a 80-a persoană care a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Foto: curieruldevalcea.ro

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Lucretian Dragoianu

Acum 2 ani

Ne iau valcenii personalitatile, Sibiul a ramas la nivel de sat prapadit!!!
Raspunde

sibian100%

Acum 2 ani

Dacă sibienii sunt proști si voteaza bunicuțe la indemnul mutului,ce să faci?
Raspunde

altul

Acum 2 ani

Pe cand si la Curtici si la Fundulea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus