Miercuri,
05.08.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Mămica unui băiețel de 3 ani, bolnavă de cancer. Sibianca are nevoie de ajutor

22 Iunie 2018 10:31

Mămica unui băiețel de 3 ani, bolnavă de cancer. Sibianca are nevoie de ajutor

La nici 33 de ani, o tânără mămică din Sibiu a primit o veste care i-a schimbat viața într-o clipă – suferă de cancer. Din păcate, costurile tratamentului sunt foarte mari iar familia Dianei nu își permite să acopere cheltuielile.

Primele investigații medicale au început în toamna anului trecut. Diana Pânzaru, mămica unui băiețel de doar trei ani, avea dureri de stomac. După câteva teste, a reieșit helicobacter pozitiv, după care o a doua endoscopie i-a determinat pe medici să îi pună diagnosticul de gastrită cronică cu atrofie. Câteva luni mai târziu, Diana a făcut o a treia endoscopie care i-a confirmat temerile – avea cancer.

Tânăra mămică a trecut deja printr-o operație, imediat după aflarea veștii. Intervenția a avut loc la Spitalul Oncologic din Cluj în luna aprilie a acestui an. Din păcate însă, în urma operației, tumora nu a putut fi extirpată în totalitate, povestește una din colegele ei.

bolnava cancer

La sfârșitul verii, în luna august, pentru Diana urmează o altă încercare. Va fi nevoită să treacă printr-o a doua operație, de data aceasta la Spitalul Oncologic din Brașov. Până atunci însă, tânăra va trece printr-un nou tratament chimioterapeutic.

Costurile operației se ridică la valoarea de 12.000 de Euro, bani pe care din păcate nu își permite să îi plătească. A fost creată chiar și o pagină de facebook, acolo unde sunt postate constant informații în legătură cu tratamentul Dianei dar și cu banii strânși până în acest moment. Conform paginii, la ultima verificare, erau strânși în jur de 10.000 de Euro.

Cei care doresc să o susțină pe Diana, pot face acest lucru făcând donații în contul RO46BTRLRONCRT0V19663901 .

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus