Joi,
28.10.2021
Ceata
Acum
-3°C

Noi restricții pe bulevardul Vasile Milea, pentru asfaltare

Noi restricții pe bulevardul Vasile Milea, pentru asfaltare

Reprezentanții administrației locale anunță faptul că circulația auto pe bulevardul Vasile Milea urmează a fi restricționată parțial timp de mai bine de o săptămână.

Restricțiile vor fi impuse doar pe câte o bandă de circulație, pe tronsonul bulevardului cuprins între intersecțiile cu străzile Oituz și Rahovei, unde până acum s-a lucrat la înlocuirea bordurilor. “De joi, 28 iunie pe acest tronson se va începe lucrul și pe carosabil. Săptămâna aceasta se va freza stratul vechi de asfalt, iar săptămâna viitoare este planificată așternerea noului strat. În perioada lucrărilor menționate circulația nu se va închide, dar se vor institui devieri pe câte o bandă alternativ“, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Lucrările sunt executate de SC Terra Building SRL și subantreprenorii acesteia, firma fiind câștigătoare a contractului de întreținere și reparații a străzilor din oraș.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Popica

Acum 3 ani

Era vechi asfaltul, de 2 luni, oare ce se intampla e normal? Si radem de Caracal
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus