Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibiul de la tribuna parlamentului. ”Adevăratul program de guvernare, doamnă Dăncilă, este salvarea lui Dragnea”

Sibiul de la tribuna parlamentului. ”Adevăratul program de guvernare, doamnă Dăncilă, este salvarea lui Dragnea”

Deputații de Sibiu Raluca Turcan (PNL) și Dan Barna (USR) au vorbit în cadrul discuțiilor privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, cerând plecarea social-democraților de la guvernare.  ”Putem salva România europeană, astăzi, sau putem instaura definitiv Republica de la Teleorman a guvernării pentru o singură persoană. România a ajuns să fie plasată în rândul statelor problemă, în care democrația este călcată în picioare, iar obligațiile asumate la data aderării la Uniunea Europeană aruncate la coș. (...) Din cauza domnului Dragnea și a guvernului său incompetent, în frunte cu doamna Vorica Dăncilă, România a devenit, din țara predictibilă care încerca să aplice legea și să-și modernizeze instituțiile, țara în care guvernul promovează agenda celor condamnați și a infractorilor de toate felurile. (...) Cei certați cu legea au devenit, în discursul PSD, categorie discriminată, cărora le cere scuze însuși președintele Camerei Deputaților. Iar prim-ministrul Viorica Dăncilă aplaudă veselă și se pregătește să dea ordonanțe de urgență de salvare a șefului său. În tot acest răstimp, sute de mii de români continuă să ia drumul străinătății, mulți oameni mor cu zile în spitale, iar județele sărace precum Teleormanul și Giurgiul continuă să se afle în coada clasamentului la evaluarea națională”, a declarat liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan.

La rândul său, președintele USR, Dan Barna, a vorbit despre faptul că premierul Viorica Dăncilă ne face de râs în fața lumii. ”Ce hotărâm noi astăzi? Mai mult decât soarta guvernului condus de Viorica Dăncilă, un Prim-Ministru, care ne face nu atât de rușine cât mai ales de râs, în fața lumii, azi în cadrul votului moțiunii de cenzură, decidem și ce fel de țară vom fi. Și vă întreb: Vreți să fim, începând de acum, „țara lui Dragnea”, condamnat pentru că și-a însușit din banii de protecția socială a copiilor din Teleorman? Care pe urmă și-a cerut iertare nu copiilor, ci infractorilor din pușcării? Vreți să fim o Românie înrobită de datorii, cu avuția națională jefuită prin Fondul Suveran și un mediu de afaceri exasperat și disperat de ce va mai aduce luna următoare? Sau vreți să fim o Românie demnă și dreaptă, în care oamenii cinstiți și muncitori sunt respectați și recompensați pentru meritele lor, unde toți suntem egali în fața legii. O Românie în care negrul nu e îmbrăcat în alb, furtul nu e cinste, minciuna nu e spirit și papaya nu e ghindă”, a spus Barna.

 ”Adevăratul dumneavoastră program de guvernare, doamnă Dăncilă este salvarea lui Liviu Dragnea. Adevăratul rol care v-a fost distribuit în această telenovela ieftină este acela de a vă pune semnătura pe documentele care distrug democrația și legea în România”, Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

varsta a treia

Acum 6 ani

A tunat si i-a adunat! Doi pt. Sibiu... Ce rusine!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lucretian Dragoianu

Acum 6 ani

Doamna Turcan, sibienii adevarati va iubesc! Nu va luati dupa pesedistii care mint ca ati fi din Moldova, incercand sa dezbine roman cu roman! Noi stim ca sunteti nascuta in Marginime si ca sunteti sibianca adevarata!!!
Raspunde

///...

Acum 6 ani

Incerci sa fii ironic sau esti ... i.. diot?
Raspunde

Stefan cel mare

Acum 6 ani

Ce anume e defect in faptul ca cineva e nascut in Moldova?
Raspunde

Lucretian Dragoianu

Acum 6 ani

Pai nu stiu, intreaba-i pe sibienii mandri...
Raspunde

Voltaire

Acum 6 ani

Cel mai mare orator e acela care spune mai puţin şi sugerează mai mult.
Raspunde

Nisetrian Vestemean

Acum 6 ani

Raluca Turcan este icoana sufletului sibian, valoarea noastra locala si nazuinta cea mai profunda a sibienilor de traditie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus