Duminică,
07.06.2020
Innorat
Acum
18°C

Marquardt oferă angajaților asigurare privată de sănătate (P)

28 Iunie 2018 15:07

Marquardt oferă angajaților asigurare privată de sănătate (P)

Marquardt România a decis să ofere angajaților un nou beneficiu care să contribuie la protejarea sănătății acestora şi a copiilor lor. Compania Marquardt, în parteneriat cu Signal Iduna şi Marsh România, a contractat recent o asigurare privată de sănătate pentru fiecare dintre cei aproape 2.900 de angajați care lucrează în cele două fabrici de la Sibiu ale companiei germane.

Asigurarea privată oferă angajaților Marquardt accesul în sistemul medical privat, acoperindu-le acestora cheltuielile necesare pentru nevoile medicale. Asigurarea acoperă consultații, investigații și analize de laborator, cărora li se adaugă o serie de tratamente în ambulator.

Poliţa de asigurare privată de sănătate a intrat în vigoare la 1 iunie 2018 şi este valabilă timp de un an (până la 31 mai 2019). Serviciile medicale acoperite de asigurare pot fi prestate sau recomandate de orice medic autorizat din România - de familie, generalist sau specialist.

Pentru o mai bună înțelegere a beneficiilor și a mecanismelor de funcționare a asigurării, pe parcursul lunilor mai și iunie compania Marquardt a organizat întruniri de informare la care au fost invitați toți  angajații. În aceste întruniri, reprezentanții asiguratorului Signal Iduna și consultanții Marsh Broker, alături de reprezentanții Marquardt România, au oferit salariaților informațiile esențiale despre lista serviciilor medicale acoperite prin asigurare, despre lista de clinici partenere din rețea (nu mai puțin de 19 în Municipiul și Județul Sibiu și un total de 700 în întreaga țară) și despre modalitățile de accesare a serviciilor medicale. Asigurarea acoperă costurile serviciilor medicale stabilite prin contract pentru angajații companiei și pentru copiii minori ai acestora.

20180529_102252

Pentru a putea oferi angajaților toate posibilitățile de accesare a serviciilor medicale, Marquardt a contractat opțiunile moderne oferite de Signal Iduna și Marsh România. Angajații pot să acceseze serviciile asigurate prin trei metode: prin programare în call center sau în aplicația mobilă Signal Care Assistant, prin programare directă la una din cele 700 de clinici din rețeaua Mediqua Net sau fără programare cu recuperarea ulterioară a cheltuielilor.

Pentru informarea angajaților, Marquardt România a oferit tuturor angajaților un ghid al asiguratului sub formă de broșură tipărită, în care aceștia pot găsi toate detaliile necesare pentru a beneficia de asigurare. În plus, compania a pus la dispoziția salariaților aceste informații atât pe pagina de intranet a companiei, cât și în aplicația We@Marquardt.

Cu cei aproape 2.900 de angajați ai săi, compania Marquardt este unul din angajatorii de top din Sibiu, care angajează în continuare personal. Beneficiile oferite de compania Marquardt Sibiu sunt: salarii atractive, bonuri de masă la valoarea maximă prevăzută de lege, transport gratuit, cantină cu firmă de catering, asigurare de sănătate privată, cărora li se adaugă o serie de beneficii oferite în colaborare cu comericanți: reduceri și promoții la cumpărarea de alimente, servicii turistice, imobiliare, materiale de construcție, mobilier și decorațiuni interioare.

Comentarii

4 comentarii

Giulescu

Acum 1 an

D-le Vrajescu, foarte probabil sa aveti dreptate. Insa sa nu uitam un singur lucru: nici o companie (fie ea straina) nu e o forma de asociatie caritabila. Legile pietei economice le dicteaza funtionarea. Da, au venit in Sibiu pentru forta de munca platita mai scazut ... dar daca nu veneau deloc era mai bine pentru 2900 de oameni ? In multe firme neaose nici macar aceasta asigurare suplimentara de sanatate nu exista ... Sa ne luptam pentru drepturi egale cu cei din Europa ... sunt de acord. Insa prin lupta respectiva nu neaparat avem castig de cauza. Legea pietei e foarte dura :( Un fost sef german (de la alta companie germana din Sibiu cu alte mii de angajati) imi spunea ceva de genul: "nu e vina noastra ca legiuitorul din propria voastra tara nu se ocupa de drepturile voastre". Deci (in caz de nemultumire) atentie pe cine si de ce ii votati.
Raspunde

Gospodina

Acum 1 an

Romanii inca nu si-au dat seama ca traiesc precum voteaza.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vrajescu

Acum 1 an

Hahaha. Adica au trecut de la abonament medical la asigurare, și își fac reclama de parca ar fi mai bine. In realitatea sunt mai putine servicii, si mai complicat de beneficiat de catre salariat. Doar ca ies ei mai ieftin. Bine Marquardt ;)
Raspunde

Niculae Lostriţeanu

Acum 1 an

Ia uite de unde isi permit vajnicii reporteri locali sa manance ciorba de leustean cu proseco la marile restaurante de 19 stele in catalogul Fulda locale!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus