Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Băiat de 14 ani, prins în timp ce voia să fure dintr-o casa

Băiat de 14 ani, prins în timp ce voia să fure dintr-o casa

Polițiștii au surprins un minor în vârstă de 14 ani  care încerca să intre într-o locuință pentru a sustrage bunuri, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ieri, 28 iunie, în jurul orei 11,40, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au surprins un minor în vârstă de 14 ani, din localitatea Buzd, în timp ce încerca să pătrundă într-o locuință de pe strada Gheorghe Lazăr pentru a sustrage bunuri. În cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, iar minorul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cetatean din Medias

Acum 5 ani

Baiatul asta de 14 ani terorizeaza cu spargerile lui Mediasul si zonele din imprejurimi dar si din Sibiu. Are peste 300 de spargeri si in general a furat bani si obiecte de valoare. Sa astepti pana infractorul face 14 ani ca sa il poti inchide e o lacuna mare in legislatia privind varsta de la care poate raspunde penal o persoana pentru faptele de acest gen. Chiar daca ca varsta este doar in copil a intrat de ani de zile in casele oamenilor cu foarte mult professionalism si tupeu. Astia sunt viitorii mega infractori pe care statul ii protejeaza si ii lasa liberi ca nu au instrumentele legislative sa ii opreasca si mai ales instrumente sa il educe fortat in acest caz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus