Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Stagiunea aniversară a Teatrului de Balet Sibiu se apropie de final

Stagiunea aniversară a Teatrului de Balet Sibiu se apropie de final

Publicul iubitor de balet îi va mai putea vedea pe dansatorii TBS doar în luna iulie, înainte de finalul stagiunii 2017-2018, la un ultim spectacol indoor și deja tradiționalul eveniment Geneza.

Spectacolul “Legături-Bolero” se va dansa pe scena Sălii Thalia, pe 11 iulie, de la ora 19:00. Coregrafia ambelor momente este semnată de Aleisha Gardner, evenimentul reprezentând o explorare a sinelui, a relațiilor cu ceilalți și a forței fiecăruia dintre noi.

Devenit deja tradiție, fiind totodată unul dintre cele mai importante spectacole ale stagiunii, „Geneza” din Piața Mare va aduce în fața publicului 4 momente originale, semnate de tineri coregrafi, pentru unii dintre ei acest eveniment marcând chiar debutul coregrafic.

„Prin acest program vrem să dăm șansa cât mai multor tineri să se afirme, să caute adânc în ei și să aducă în fața spectatorului tot ce au ei mai bun. Geneza este felul nostru de a-i provoca și de a le da o șansă în același timp de a-și confrunta talentul cu critica directă și nefiltrată a publicului. Luna Iulie reprezintă momentul în care familia TBS transmite toate gândurile ei de recunoștință spectatorilor care ne-au însoțit în această aventură care a fost stagiunea 2017-2018. Pentru întreaga companie urmează o binemeritată vacanță în care ne vom pregăti pentru reîntâlnirea din Septembrie”, a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.
Spectacolul Geneza va avea loc pe data de 20 Iulie, în Piața Mare, începând de la ora 21:00. Intrarea este liberă.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus