Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Topul celor mai bune localuri din Sibiu, în funcție de postările pe Instagram

Topul celor mai bune localuri din Sibiu, în funcție de postările pe Instagram

Un studiu care analizează cele mai populare locații de pe Instagram din Sibiu plasează Syndicat Gourmet, Hug The Mug Coffee, Sucre Atelier pe primele trei locuri.

Studiul “Cele mai populare locații de pe Instagram din Sibiu” vizează cinci categorii de topuri: Cele mai populare locații de pe Instagram, Cele mai urmărite locații de pe Instagram, Cele mai populare postări pe Instagram, Locații cu cele mai apreciate postări pe Instagram și Locații “OMG NO IG” care nu dețin cont de Instagram.

Syndicat Gourmet, Hug The Mug Coffee, Sucre Atelier ocupă primele 3 poziții în clasamentul celor mai populare locații de pe Instagram din Sibiu din punct de vedere al engagement rate, iar pe ultimele locuri s-au clasat Kulinarium, The Box și Cotton Pub.

1

Hug The Mug Coffee, The Box și Cotton Pub ocupă primele trei poziții în clasamentul cu cele mai urmărite locații de pe Instagram din Sibiu, după numărul de followeri, în timp ce Kulinarium, Syndicat Gourmet și Café Wien se clasează pe ultimele poziții.

2

Syndicat Gourmet, Café Wien și Hug The Mug Coffee ocupă primele 3 locuri în topul cu cele mai populare postări pe Instagram din Sibiu din punct de vedere al interacțiunilor per postare, iar pe ultimele locuri se clasează The Refresh Concept, The Box și Cotton Pub.

3

Hug The Mug Coffee, Sucre Atelier și La Turn s-au clasat pe primele locuri în topul locațiilor cu cele mai apreciate postări pe Instagram din Sibiu, iar la sfârșitul clasamentului se află Café Wien, Kulinarium și Cotton Pub.

4

Pentru realizarea topurilor au fost analizate datele de la 11 locații ce includ baruri, restaurante și cafenele.

Infograficul “Cele mai populare locații din Sibiu” a fost realizat cu date colectate în luna mai 2018 cu ajutorul ProductLead.me – O soluție care ajută la construcția de conținut potrivit pentru publicul fiecărui business.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Nico Leta

Acum 5 ani

ce articol de xacat - tipic pt TS ! de ce nu i lasati pe alti daca stiti ca nu sunteti capabili ?
Raspunde

carnat de posc in muschi de vaca hindi

Acum 5 ani

in 23 mai, alt articol laudativ despre acelasi local . Citam- Restaurantul Syndicat Gourmet a primit de la ghidul culinar “Gault & Millau” cel mai bun punctaj dintre toate restaurantele din județ, iar chef Ioan Bebeșelea, co-proprietarul lui a fost nominalizat la categoria “Terroir | Colaborare cu producătorii locali”. Invitat la Turnul Sfatului TV, Ioan Bebeșelea spune că cele opt restaurante din oraș introduse în ghid sunt foarte multe, în comparație cu ce oferă orașul cu adevărat. ”Să zicem că ce aflu de la ghizi e că Sibiul e un oraș în care e complicat să găsești mâncare decentă (…) Opt restaurante din Sibiu apar în ghid. E mult. E mult față de ce oferă Sibiul. Acelasi patron scarbit de Sibiu, sictirit si increzut. Cu cat se recompenseaza un asemenea articol ?
Raspunde

Beowulf

Acum 5 ani

Am trecut pragul unora dintre ele: Syndicat G - mancare mediocra, sala de mese inghesuita, toaleta precara, Kulinarium - amluat niste paste simple iar cand am solicitat parmezan mi-au adus cojile tocate spunindu-mi totodata ca bucatarului ii este greu sa mearga in "pivnita" sa taie o bucata proaspata!!! Soc! Cafe Wien - o gluma proasta, nu are nici in clin nici in maneca cu Viena, Hug the Mug - o cafea supraevaluata pregatita in conditii precare de personal necunoscator a conditiilor de igiena, Cotton - daca au chef baietii sa te serveasca poate ca te servesc si iti aprind si lumina daca ii rogi frumos, Sucre Atelier - ambalaj de efect, continut mediocru...ma refer la eclere! Si cam atat! Parerea mea.
Raspunde

Paul

Acum 5 ani

Rennes Caffee si Business Cafe sunt de 10 ori mai bune decat Hug the mug si Cafe Wien, dar daca platesc bine patronii, sunt primii din Sibiu, fraierii daca vad 3 poze pe insta, merg si ei sa bea o cafea supraevaluata sa fie in pas cu moda.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus