Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Prefectura Sibiu strânge donații pentru românii afectați de inundații

Prefectura Sibiu strânge donații pentru românii afectați de inundații

Instituția Prefectului Sibiu anunță că începând de marți strânge donații pentru românii afectați de inundațiile din ultima vreme.

„Având în vedere efectele inundațiilor din ultima perioadă asupra cetățenilor din mai multe județe ale țării, facem un apel umanitar către toți cei care vor să doneze bunuri pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate”, anunță prefectul județului Sibiu, Adela Muntean.
În acest sens, astăzi, 3 iulie 2018, a fost deschis un centru de colectare a donațiilor în cadrul căminului sportiv Hotel Sport din municipiul Sibiu, strada Octavian Goga nr. 2. Programul de colectare este zilnic, între orele 9,00 și 19,00.

Donațiile vor consta în bunuri nealimentare și alimente neperisabile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

mihai

Acum 5 ani

La câtă încredere am in ciumă (organizatorul), mai bine duc donația la crucea rosie. Astia din psd sunt in stare sa distribuie ajutoarele in functie de "culoarea" primăriilor.
Raspunde

Mara

Acum 5 ani

Prefectura este reprezentantul guvernului in teritori! Deci guvernul strange donatii!!!! Cool! :((
Raspunde

Gica

Acum 5 ani

Dar Fondul de Rezerva al Guvernului este doar pentru pensii speciale sau este si pentru situatii de urgenta cum este acum ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus