Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO - Șofer pe contrasens, la intrarea pe autostradă. Poliția Sibiu îl caută

FOTO - Șofer pe contrasens, la intrarea pe autostradă. Poliția Sibiu îl caută

Un șofer aflat la volanul unei mașini înmatriculate în județul Sibiu a fost fotografiat ieri circulând pe contrasens, la intrarea pe autostradă.

Evenimentul a avut în cursul zilei de ieri, la puțin timp după ce o șoferiță a provocat un grav accident în șanț după ce s-a hotărât să întoarcă mașina pe autostradă.

Șoferul a fost surprins de alți participanți la trafic pe breteaua de acces pe Centura Ocolitoare a Sibiului, în zona intersecției cu drumul spre Șura Mică și Aeroportul Sibiu. Imaginile cu mașina circulând pe contrasens au s-au viralizat în mediul online. Printre cei care le-au văzut numărându-se și polițiștii sibieni.

”În urma apariției pe rețelele de socializare a unor fotografii care surprind, la data de 3 iulie a.c., un conducător auto în timp ce se deplasa, pe DJ 143 B, pe un sector de drum cu acces interzis, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la cele prezentate și desfășoară cercetări, în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale, în limita competențelor.

Facem mențiunea că, la nivelul I.P.J. Sibiu, nu s-a înregistrat nicio sesizare privind comportamentul în trafic al șoferului în cauză, deși manevra neregulamentară a acestuia prezenta un risc major de accident rutier, iar pe rețelele de socializare a generat zeci de reacții din partea utilizatorilor.
Lipsa de reacție a celor care au fost martori ai incidentului a împiedicat, pe de o parte, identificarea și oprirea imediată a șoferului și, pe de altă parte, sancționarea acestuia conform legii.

În acest context, facem un apel către toți participanții la trafic ca, în situațiile în care sunt martori ai unor astfel de incidente, să anunțe urgent poliția, Dispecerat I.P.J. Sibiu – tel. 0269/208205, 0269/208209, și să ofere polițiștilor cât mai multe detalii referitoare la cele constatate.

Reacția imediată a martorilor poate preveni producerea de evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, dar, mai ales, cu victime omenești”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

36545546_2120107551607147_7181738983146127360_o

Sursa foto: Info Trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Moldoveanu

Acum 5 ani

Sibiul nu are o centura ocolitoare, faptul ca se confunda autostrada cu o centura ocolitore a orasului, provoaca nenumarate situatii riscante in trafic.
Raspunde

Lucretian Dragoianu

Acum 5 ani

Au vazut pe dreacu militienii, au taguit unii pagina lor de fb, mura in gura!
Raspunde

Liviu D.

Acum 5 ani

O natie de idioti, fara educatie si fara creier. O adunatura de maimute! Care se regaseste sa apese degetelul in jos!
Raspunde

Ion Ionescu ot Ionești

Acum 5 ani

cât de grav a fost accidentul ăla din șanț?
Raspunde

Niko Leta

Acum 5 ani

...e doar loc ptr toti - trebuie deschisi ochii !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus