Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

A furat 2.500 de lei dintr-o locuință de pe Mitropoliei. Bărbatul a fost prins ieri de polițiști

A furat 2.500 de lei dintr-o locuință de pe Mitropoliei. Bărbatul a fost prins ieri de polițiști

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Mag, a fost reținut ieri de polițiști, fiind bănuit de furt calificat. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Mitropoliei, de unde ar fi sustras suma de 2.500 de lei.

La data de 4 iulie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 25 iunie, în jurul orei 18,00, persoana în cauză ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Mitropoliei din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras suma de 2.500 de lei, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Polițiștii au identificat și prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Mag, județul Sibiu, bănuit de săvârșirea faptei. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus