Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Dragnea: Luni se decide suspendarea președintelui Iohannis

Dragnea: Luni se decide suspendarea președintelui Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că membrii Coaliţiei de Guvernare PSD- ALDE vor decide luni dacă vor merge pe varianta suspendării preşedintelui Iohannis, dar consideră că suspendarea "trebuie să fie o opţiune serioasă". "Eu nu aştept răspuns (n.r.: din partea preşedintelui Iohannis privind revocarea) pentru că nu trebuie să îmi dea mie răspuns, ci Constituţiei, de care îşi bate joc. Nu-l interesează Constituţia, legea, îl interesează propriul interes. Spunea de dictatura majorităţii, păi asta este exact abordarea unui dictator, pentru că asta este majoritatea prin alegeri, în democraţie. Este deranjat de majoritate. Este exact logica unui dictator. Nu contează alegerile, contează doar ce vreau unul singur care trebuie să aibă în subordonare CCR, instituţiile. Eu am discutat cu domnul Tăriceanu şi i-am spus că din punctul meu de vedere suspendarea preşedintelui trebuie să fie o abordare serioasă. Poate mai trimite un consilier să ameninţe un judecător CCR. O fi trimis un consilier să ameninţe un judecător de la Înalta Curtea. Şi domnul Tăriceanu a spus că nu e de acord, şi că trebuie să analizăm şi să luăm o decizie, da sau nu", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD spune că în cursul zilei de luni liderii Coaliţiei vor decide privind suspendarea preşedintelui.

Klaus Iohannis a amânat, în ultima lună, să spună ce măsură va lua după decizia CCR de a cere şefului statului să emită decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sibian

Acum 5 ani

SUSPENDAREA !!!
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

unde ar fi norocul ...cu ocazia asta chiar v-ati dat foc la valiza ..ba puscariasule vezi se apropie ziua de 10 august!!!...
Raspunde

ger

Acum 5 ani

bine zis "rammstein" - cu 10 / 11 august cánd va veni DIASPORA la BUCURESTI - tocmai de aceea se grábeste un condamnat penaL sá suspende un presdinte de tará (?) Da oare ín ce tará tráim ? Ìn Teleorman precis cá nu...sau?
Raspunde

SO ROS

Acum 5 ani

...unde i lege - nu i tocmeala !! sau ?
Raspunde

eu

Acum 5 ani

de ce nu se respecta constitutiaa??? trebuia sa avem unicameral cu 300 de alesi,,,,,
Raspunde

Zoldi Tibor

Acum 5 ani

In sfarsit!! DOAMNE AJUTA!!!!
Raspunde

sb

Acum 5 ani

tariceanu, chiar daca e asa cum e, nu e taran ca dragnea. si acum dragnea nu prea mai are cu ce sa-l santajeze. cu modificarile aduse cp si cpp, tariceanu si-a vazut sacii in caruta, acum miza lui e candidatura la prezidentiale. asa ca dragnea si-a cam luat o m.u.ie de la "parteneri"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus