Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

Plimbare și brunch prin Munții Cindrel, pentru o cauză nobilă

Plimbare și brunch prin Munții Cindrel, pentru o cauză nobilă

Sibienii care vor să facă o faptă bună și puțină mișcare în același timp, sunt așteptați duminică, 8 iulie, la o plimbare pe potecile nemarcate ale munților Cindrel. Echipa MountainGuide-Sibiu se alătură strângerii de fonduri pentru Prima tabără De Poveste, dedicată copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu.

Drumeția organizată pentru finalul acestei săptămâni este una de dificultate medie, în așa fel încât participanții să se poată bucura din plin de peisajele din munții Cindrel. Plimbarea va avea și o oprire de cel puțin o oră, timp în care cei prezenți se vor delecta cu un brunch la stână, cu produse tradiționale.

„Organizăm o drumeție montană de nivel mediu prin care ne propunem să vă scoatem în natură, să vă bucurați de peisajele superbe ale munților Cindrel, de a degusta câteva produse tradiționale la o stână și de a face și o faptă bună”, arată organizatorii.
Plimbarea pornește la ora 8:00, din parcarea Hanului Dumbrava, lângă Hotelul Hilton.
„Grupare în mașinile personale și deplasarea la Rășinari, pe Valea Caselor de unde vom pleca într-o drumeție spre stâna lui Gheorghe, cioban din Râu Sadului, unde vom avea parte de o degustare de brânzeturi, combinate cu legume de sezon si cu un bulz făcut pe jar încins…cum numai la stână poți găsi”
Taxa de participare este de 80 de lei/persoană. O parte din bani va ajunge la ciobanul Gheorghe care oferă prânzul iar restul banilor vor fi donați Asociației De Poveste, oferind astfel copiilor instituționalizați șansa de a merge în tabără.

Pentru participarea la plimbare este nevoie de echipament adecvat zonei montane, respectiv bocanci sau semighete care să țină glezna, pantaloni lungi(subțiri) recomandați pentru evitarea căpușelor sau a altor insecte, tricou + bluză de schimb, accesorii de protecție împotriva soarelui (șapcă, pălărie), cremă de soare, pelerină sau geacă impermeabilă și bețe de trekking (pentru cei care folosesc).

Evenimentul face parte din proiectul de strângere de fonduri „Prima tabără De Poveste”.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ciobanul Ilie

Acum 2 ani

brunch la stana - coborati pe pamant - fratilor !! :)
Raspunde

Gogu plimbaretu

Acum 2 ani

Nu-i prost cine cere, e prost ăl de dă
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus