Vineri,
22.01.2021
Innorat
Acum
0°C

Cum s-a petrecut crima din Mediaș. Bărbatul acuzat de omor a fost reținut

Cum s-a petrecut crima din Mediaș. Bărbatul acuzat de omor a fost reținut

Potrivit procurorilor, din cercetările efectuate, ieri seară, în jurul orei 22, tânărul B.I,  de 35 de ani, împreună cu mai mulți vecini au început să consume alcool, în fața casei în care locuia. Două ore mai târziu, victima și unul dintre vecini (P.S.)au început să se certe, cei doi provocându-se reciproc la bătaie. La un moment dat, P.S, în vârstă de 52 de ani, de  a scos un cuţit cu care a lovit victima în zona gâtului, secţionându-i vena jugulară apoi i-a aplicat încă o lovitură cu cuţitul victimei în zona abdominală, provocându-i încă o plagă tăiată penetrantă, leziuni traumatice care au avut rol determinant în producerea decesului. În jurul orei 00,30, numitul B.I. a murit în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş.

"S-a reţinut că în data de 11.07.2018, în jurul orei 22,00, victima B.I. (în vârstă de 35 ani, născut în mun. Târnăveni, jud. Mureş, domiciliat în mun. Mediaş, jud. Sibiu) a consumat băuturi alcoolice în faţa imobilului din mun. Mediaş în care domicilia, împreună cu mai mulţi vecini, printre care şi suspectul P.S. (în vârstă de 52 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu domiciliat în mun. Mediaş jud. Sibiu). În jurul orelor 00,00, între suspectul P.S., în vârstă şi victima B.I. s-a iscat un conflict spontan, cei doi provocându-se reciproc la bătaie, context în care, suspectul P.S. a scos un cuţit cu care a lovit victima în zona gâtului, secţionându-i vena jugulară apoi i-a aplicat încă o lovitură cu cuţitul victimei în zona abdominală, provocându-i încă o plagă tăiată penetrantă, leziuni traumatice care au avut rol determinant în producerea decesului. Prin concluziile preliminare ale autopsiei s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute consecutive hemoragiei externe, urmare a două plăgi tăiate-înţepate, una cervicală cu secţiune de venă jugulară şi una abdominală penetrantă," se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prin ordonanţa din data de 12.07.2018, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod pen. iar prin ordonanţa din aceiaşi dată s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul P.S. cu privire la săvârşirea infracţiunii sus-menţionate.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 12.07.2018, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului P.S, pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod pen., urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

foto Nova Tv

Comentarii

1 comentarii

born in '73

Acum 2 ani

l-a "lovit" cu cutitul - asta e exprimarea tehnica a infractorilor si dupa cum se accentueaza in articol lovitura abdominala, eu cred ca ala a murit de fapt de apendicita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus