Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Pelici, despre transferurile la FC Hermannstadt: Nu joacă CV-ul, nu joacă numele

Pelici, despre transferurile la FC Hermannstadt: Nu joacă CV-ul, nu joacă numele

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, se arată mulțumit de transferurile făcute vara aceasta pentru Liga 1, însă rămâne realist și spune că e nevoie ca noii veniți să confirme pe teren.

”Ca și nume, ca și CV-uri, cu siguranță sunt jucători de loturi naționale, au CV-uri impresionante, dar nu joacă CV-ul, nu joacă numele, e important ceea ce ei vor putea să facă în teren. E la fel de important ca ei să se integreze foarte bine, să se pună la punct fizic, pentru că unii dintre ei mai au mici probleme, trebuie să fie în pas cu ceilalți”, a declarat Alexandru Pelici, într-o conferință de presă.

FC Hermannstadt i-a transferat vara aceasta pe următorii: mijlocaşul Alexandru Dandea, atacantul Tsoumou Juvhel, mijlocașul Ilja Antonov, mijlocașul ofensiv N'Kololo Jordan și atacantul brazilian Bruno Chalkiadakis.

”Eu sper din tot sufletul să ne ajute, nu pot să fac estimări pentru că vom vedea ce va fi în teren. Ce am văzut îi recomandă și arată o valoare mare, dar e important ca ei să se adapteze, să le placă Sibiul, să le placă echipa și să dea un randament cât mai bun”, a continuat antrenorul.
Deși fusese anunțat la jumătatea lunii iunie ca un transfer important, fundașul Radu Zaharia nu va continua alături de FC Hermannstadt, ”din motive persoanale”, au anunțat reprezentanții echipei.

”Avem nevoie urgentă de un fundaș central, dacă vor mai veni jucători”, a concluzionat Pelici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 5 ani

Din pacate întâi trebuie sa le placa Mureșul și după aia Sibiul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus