Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Tabăra de înot pentru tinerii maghiari din Sibiu ajunge la a opta ediție

Tabăra de înot pentru tinerii maghiari din Sibiu ajunge la a opta ediție

Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș organizează la finalul lunii iulie cea de-a opta ediție a Taberei de Înot. Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, pentru un număr de 70 de tineri maghiari din județul Sibiu.

Tema în jurul căreia se conturează organizarea proiectului este „un stil de viață sănătos”.  În cadrul taberei, tinerii se vor bucura de prezența unor invitați care vor susține în fiecare zi prelegeri, prezentări și demonstrații pentru exemplificarea posibilităților unui trai cât mai sănătos.

„Organizăm această tabără pentru tineri, pentru a le oferi șansa să își petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util”, spun organizatorii.
Nu vor lipsi nici activitățile de grup și individuale, înotul, focul de tabără de la final, proiecția de filme, teatrul de improvizație, karaoke și multe alte surprize. Tinerii participanți provin din diferite localități din județul Sibiu: Mediaș, Sibiu, Șmig, Dumbrăveni, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor și Șelimbăr.

Organizatorii vor asigura transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri, promoționale și multe altele pentru cele 70 de persoane timp de o săptămână, în perioada 22-28 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus