Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Accident la Mina Lupeni. Un  miner a murit

Accident la Mina Lupeni. Un  miner a murit

Actualizare  Unul dintre minerii prinşi în subteran în mina Lupeni a murit, iar cel de-al doilea a fost scos la suprafaţă şi se află în afara oricărui pericol.

„Da, a decedat, din păcate. Persoana care se afla în stare mai gravă. Şi celălat este scos, el e în afara oricărui pericol”, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat Raed Arafat.

Știre inițială. Doi mineri au fost prinşi în subteran, miercuri, la cota 40, după ce tavanul unei galerii din mina Lupeni s-a surpat. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că un miner este conştient, iar altul în stare mai gravă. El a adăugat că este greu de spus când cei doi vor fi scoşi din mină, deoarece trebuie parcurşi 3 kilometri până la ei.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, miercuri, că salvatorii sunt deja în interiorul minei Lupeni, unde se află doi mineri prinşi în subteran, unul dintre aceştia fiind într-o stare gravă. Arafat precizează că intervenţia este una dificilă, întrucât trebuie parcurşi 3 kilometri până la mineri.

Salvatorii sunt în subteran, încercăm să îi aducem la suprafaţă. Unul este conştient, celălat este într-o stare mai gravă. Pe drum este un elicopter SMURD. Avem oameni la suprafaţă care lucrează. Este greu de spus când îi vom scoate, sper că în următoarea oră. Este greu, pentru că sunt trei kilometri de mers şi avem o persoană rănită”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Raed Arafat.

 

foto replicahd.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus