Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Un sfârșit de săptămână cu muzică și prezentări de modă - cam acestea vor fi highlight-urile weekend-ului 20-22 iulie. Tot la acest final de săptămână, Teatrul de Balet Sibiu ajunge la finalul stagiunii, cu tradiționalul spectacol din Piața Mare.

Vineri, 20 iulie

Timp de 3 zile, începând cu ora 18:00, Sibiu Sound Festival aduce în Piața Habermann concerte cu trupe și muzicieni din zona underground, mai puțin cunoscuți, dar și trupe sibiene renumite. Genurile: jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop.

sibiu sound festival

Feeric Fashion Week continuă spectacolele de modă și în următoarele zile. Evenimentele de fashion se desfășoară, așa cum ne-am obișnuit deja, în locuri inedite din Sibiu.

De la ora 19:00, Teatrul Național Radu Stanca prezintă spectacolul „Iubire cu năbădăi”, la Fabrica de Cultură. Piesa îi are în distribuție pe Serenela Mureșan, Mihai Coman, Cătălin Pătru, Codruța Vasiu /Cristina Blaga, Alexandra Șerban, Ioan Paraschiv și durează o oră și jumătate. Biletele pot fi achiziționate AICI.

h_Iubire_cu_nabadai-004-foto-Paul-Baila

Seara, de la ora 21:00, dansatorii Teatrului de Balet Sibiu îi așteaptă pe iubitorii de balet în Piața Mare, acolo unde se pune în scenă, așa cum este tradițional la final de stagiune, spectacolul Geneza. Dansatorii aduc în fața publicului 4 momente originale, semnate de tineri coregrafi, pentru unii dintre ei acest eveniment marcând chiar debutul coregrafic.

Sâmbătă, 21 iulie

Sâmbătă distracția se mută la Arena Platoș. Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country Olimpic (XCO) va propune, începând cu ora 10:00, o tură de traseu în lungime de 3.8 km cu o diferență de nivel de 199 m.

mountain bike

Piesa „Iubire cu năbădăi” se joacă din nou la Fabrica de Cultură, de la ora 19:00.

Seara se încheie la Liquid the Club, unde Grasu XXL susține un concert, începând cu ora 23:00.

grasu xxl

Duminică, 22 iulie

Piesa în „plimbare”, „Un tramvai numit Popescu”, pornește din nou la drum, pe ruta Sibiu-Rășinari, în ultima zi de weekend. Duminică, de la ora 13:00, publicul iubitor de artă teatrală este așteptat la un spectacol de teatru comunitar, itinerant, neconvenţional ce are la bază o dramatizare realizată de regizorul spectacolului, Gavriil Pinte, pornind de la operele antume şi postume ale poetului Cristian Popescu.

Un tramvai numit Popescu-21

Arta se mută din nou la Fabrica de Cultură unde, de la ora 19:00, se joacă „Doamna de Turtă Dulce”.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Ion Besoiu poate fi accesat AICI.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus