Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

29 de km de autostradă vor fi inaugurați în week-end

29 de km de autostradă vor fi inaugurați în week-end

Începând cu acest sfârșit de săptămână vom putea circula de la Sibiu la Cluj-Napoca folosind 29 de noi kilometri de autostradă.

Compania Naţională de Administrare Infrastructurii Rutiere deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda.

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga a declarat că recepţia lucrărilor a fost amânată din cauza mai multor probleme.

„Autostrada nu a fost deschisă mai devreme, motivul fiind creşterea exigenţelor companiei în ceea ce priveşte problemele de calitate, inclusiv extinderea perioadei de garanţie. Constructorul a inţeles şi a refăcut anumite porţiuni, termenul de finalizare şi recepţie este 30 iulie. Încercăm să deschidem traficul în weekend, vremea nefavorabilă nu a permis constructorilor să toarne asfalt”, a explicat Narcis Neaga, citat de Capital.ro.
Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Dino

Acum 5 ani

Altfel de narcis neaga!? Cu putini ani in urma receptiona si deschidea autostrazi cu 70-80 de neconformitati.....
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

unde cind cum ? exact ca eu plec de acum so prind pina nu pateste ceva/autostrada/
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...deja este zgariata...a fost frezata inainte de inaugurare...asfaltul nou a fost repede-repede reasezat....ne mai plimbam 15 minute pe portiunea de autostrada pentru care am asteptat 4 ani!!!
Raspunde

sofer

Acum 5 ani

acestia 29 de km erau ultimi din intreaga reteaua de autostrazi, acum avem acoperire 100% pe teritoriul romaniei, intre sate avem european. o ducem cel mai bine !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus