Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Con-A Sibiu, un nou proiect uriaș: Investiție de 50 de milioane de euro

Con-A Sibiu, un nou proiect uriaș: Investiție de 50 de milioane de euro

Compania Con-A Sibiu a fost desemnată să construiască noua fabrică de vată minerală bazaltică a Grupului Rockwool, lângă Ploiești.

Investiția a fost estimată la 50 de milioane de euro.

Fabrica va fi amplasată pe un teren de circa 30 de hectare, în parcul industrial Ploieşti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești, și va genera în jur de 150 de locuri de muncă direct și alte 300 în mod indirect, pentru servicii și logistică.

„Ne bucurăm că putem da startul lucrărilor pentru această fabrică, ştim cât de mult o aşteaptă clienţii noştri. Această unitate de producţie este, în primul rând, un angajament faţă de ei, ne va ajuta să fim mai aproape de proiectele lor din România și să le livrăm mai rapid produsele de care au nevoie. Începerea construcției vine într-un context bun. Vedem o cerere tot mai mare pentru produsele noastre care ajută clădirile să economisească energie, să fie sigure la incendiu şi să ofere un confort sporit. Mulțumim autorităților pentru sprijinul acordat, ne bucurăm că au înțeles importanţa acestui proiect pentru economia și comunitatea locală”, declară Florin Popescu, Business Unit Director, Rockwool Balkans, citat de economica.net.
Producția de vată minerală din fabrica de lângă Ploiești va începe în 2019.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/04/27/con-sibiu-proiect-de-mare-amploare-timisoara-investitie-de-13-mil-euro/

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

I.S.

Acum 4 ani

baieti, cred ca numele e Rockwool. E ok, toata lumea greseste cateodata o virgula cateodata subiectul principal al articolului. He He.
Raspunde

Stefan Dobre

Acum 4 ani

Mulțumim pentru observație!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus