Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Șapte localități din județul Sibiu afectate de inundații, după ploaia de duminică dimineață

Șapte localități din județul Sibiu afectate de inundații, după ploaia de duminică dimineață

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu intervin în Marpod, Agnita, Nou Roman, Ilimbav, Glamboaca, Bungard și Tălmaciu, pentru evacuarea apei, după ploaia din această dimineață.

Actualizare.  DJ105D, se închide între localităție Săsăuș si Nou Roman, anunță Politia Sibiu.

Actualizare. Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit până în acest moment în localitățile Agnita, Nou Roman, Marpod și Glâmboaca pentru evacuarea apei acumulate în 18 curți (12 în Marpod, 2 în Agnita, 4 în Glamboaca), o fermă în localitatea Nou Roman, o bucătărie în localitatea Agnita și un subsol în localitatea Glamboaca. Pompierii intervin cu șase autospeciale de intervenție și opt motopompe și electropompe din cadrul Stației de pompieri Agnita si Punctului de Lucru Avrig.

Bucătărie inundată, Agnita Bucătărie inundată, Agnita

În localitatea Tălmaciu intervine Serviciul Voluntar pentru situații de urgență al localității pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

De asemenea, 2 stâlpi din lemn sunt înclinați și în pericol de cădere, între Râu Sadului și Sadu. Intervin SVSU Râu Sadului, Romtelecom si un echipaj al ISU Sibiu, anunță Ramona Nistor, din partea ISU Sibiu.

Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu intervine la Ilimbav, pentru îndepărarea pericolului de inundare a Stației de gaz. Pompierii au luat măsuri pentru evacuarea apei din Stația de gaz. De asemenea, Pârâul Ilimbav a ieșit din matcă și a inundat un drum comunal, fără să fie afectate gospodăriile din zonă.

inundatii ilimbav inundatii ilimbav inundatii ilimbav

Actualizare. Pompierii din cadrul ISU Sibiu intervin în localitățile Agnita, Nou Roman, Marpod și Glâmboaca pentru evacuarea apei acumulate în 12 curți (7 în Marpod, 2 în Agnita, 3 în Glâmboaca) o fermă în localitatea Nou Roman și o bucătărie în localitatea Agnita. Se intervine cu cinci autospeciale de intervenție și șapte motopompe din cadrul Stației de pompieri Agnita și Punctului de Lucru Avrig, anunță Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

inundatii

Știre inițială. Localitățile Agnita, Nou Roman, Marpod și Glâmboaca au fost afectate de viituri, fiind nevoie de intervenția pompierilor în nouă curți, respectiv 7 în Marpod, una în Agnita și una în Glâmboaca. De asemenea, pompierii au fost solicitați să vină în ajutorul unui localnic din Nou Roman, a cărui fermă a fost afectată de ape.

Reprezentanții ISU Sibiu se deplasează la fața locului cu patru autospeciale de intervenție și sase motopompe din cadrul Stației de pompieri Agnita și Punctului de Lucru Avrig.

 

Foto: arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus