Luni,
29.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Revine taxa auto. Până la sfârșitul anului

Revine taxa auto. Până la sfârșitul anului

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat astăzi că proiectul pentru o nouă taxă de poluare va fi gata până la sfârșitul acestui an, deși, inițial, instituția pe care o conduce ar fi trebuit să-l prezinte la jumătatea acestui an, scrie Mediafax.  "Nu vreau să se repete greşeala de până acum. Vreau ca formula de calcul la care se lucrează la ora actuală să fie o formulă care să nu mai poată fi contestată sau atacată. Cel care poluează trebuie să fie cel care să plătească o penalitate. Am promis că până la finele acestui an grupul de lucru să să prezinte o variantă finală”, a declarat Gavrilescu, citată de Mediafax.
Taxa auto a fost scoasă în anul 2016, iar de atunci, reprezentanții Ministerului Mediului au promis, în mai multe rânduri, că se va implementa un alt timbru de mediu. La începutul acestui an, ministrul Mediului declara că o taxă finală va fi gata până în luna iunie.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 3 ani

bravo. mai se fac si lucruri bune. dar prima prioritate e sa scapam de masinile inmatriculate pe bulgaria si de cele cu volan pe dreapta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus