Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

România ratează o investiție de un miliard de euro. BMW deschide fabrică nouă în Ungaria

România ratează o investiție de un miliard de euro. BMW deschide fabrică nouă în Ungaria

BMW va investi 1 miliard de dolari într-o nouă fabrică în Debrecen, Ungaria, unde va constri maşini electrice, potrivit Reuters, citat de Mediafax. Noua fabrică va avea o capacitate de producţie de 150.000 de maşini pe an, şi va fi capabilă să producă atât vehicule electrice, cât şi cu combustie.

BMW susţine că noua investiţie va ajuta la extinderea capacităţii de producţie din Europa, unde se vând aproximativ 45% dintre maşinile grupului.

Și Audi va produce noi SUV-uri în Ungaria şi Slovacia în următorii doi ani, potrivit am-online.com. Marca germană premium va lansa cea mai recentă fază a ofensivei sale pe segmentul aflat în plină creştere prin începerea producţiei modelului Q8 în Bratislava, Slovacia, în 2018. Producţia modelului compact Audi Q4 va începe în Gyor, Ungaria, în 2019. Cele două modele sunt adăugate după lansarea recentă a unui nou Audi Q5 şi introducerea Audi Q2, rivalul brandului pentru mondele ca Mini Countryman şi Mercedes-Benz GLA-Class, scrie ZF.ro

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

abc

Acum 5 ani

foarte bine, investesc unde exista si autostrada
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Investesc acolo unde oamenii sau dezis de Soros...
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

S-au dezids de Soros... m-a luat mana pe dinanite cand am auzit ce-am pierdut...
Raspunde

ss

Acum 5 ani

si cine baga bani,riscandu-i, intr-o tara care devine raiul infractorilor,iar institutiile statului servesc infractorii si politicienii..nici vb de cetatenii de rand
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

in schimb noi revenim la militieni!!!!!!!!!!!!....si la apartaul represiv de partid....ruisne!!!
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Pe langa Romania, mai rateaza investitia si Estonia, Lituania, Finlanda... Ce mai, toate tarile in afara de Ungaria. Titlul e neinspirat.
Raspunde

Popa

Acum 5 ani

De ce ar face fabrica in Transilvania unde nu exista forta de munca disponibila ?! De ce NU ar investii in Teleorman ... stiti voi de ce ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus