Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

Studiu: Cele mai populare locații de pe Instagram din Sibiu

Studiu: Cele mai populare locații de pe Instagram din Sibiu

GetOut.Social a făcut public studiul “Cele mai populare locații de pe Instagram din Sibiu” din luna iunie 2018.

Cercetarea vizează cinci categorii de topuri: Cele mai populare locații de pe Instagram, Cele mai urmărite locații de pe Instagram, Cele mai populare postări pe Instagram, Locații cu cele mai apreciate postări pe Instagram și Locații “OMG NO IG” care nu dețin cont de Instagram.

”Pentru realizarea topurilor au fost analizate datele de la 8 locații ce includ baruri, restaurante și cafenele care au avut activitate în luna iunie pe Instagram. Infograficul “Cele mai populare locații din Sibiu” a fost realizat cu date colectate în luna Iunie 2018 cu ajutorul ProductLead.me – Soluția care te ajută să construiești conținut potrivit pentru publicul tău”, spun realizatorii cercetării.
Naturojuicesibiu, Syndicat Gourmet, Hug The Mug Coffee ocupă primele 3 poziții în clasamentul celor mai populare locații de pe Instagram din Sibiu din punct de vedere al engagement rate, iar pe ultimele locuri s-au clasat Kulinarium, The Box și Cotton Pub.

1

Hug The Mug Coffee, The Box și Cotton Pub ocupă primele trei poziții în clasamentul cu cele mai urmărite locații de pe Instagram din Sibiu, după numărul de followeri, în timp ce Kulinarium, Syndicat Gourmet și Naturojuicesibiu se clasează pe ultimele poziții.

2

Naturojuicesibiu, Syndicat Gourmet și Hug The Mug Coffee ocupă primele 3 locuri în topul cu cele mai populare postări pe Instagram din Sibiu din punct de vedere al interacțiunilor per postare, iar pe ultimele locuri se clasează Nod Pub, The Box și Cotton Pub. 3

Hug The Mug Coffee, Sucre Atelier și Syndicat Gourmet s-au clasat pe primele locuri în topul locațiilor cu cele mai apreciate postări pe Instagram din Sibiu, iar la sfârșitul clasamentului se află Nod Pub, The Box și Cotton Pub.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 4 ani

Fix pix!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus