Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Sibian acuzat că a sechestrat și a încercat să violeze o fată de 15 ani

Sibian acuzat că a sechestrat și a încercat să violeze o fată de 15 ani

Un bărbat din Sibiu a fost arestat de polițiștii din Alba sub acuzația că ar fi sechestrat și încercat să violeze o față de 15 ani, de față cu prietenul ei.

IPJ Alba anunță într-un comunicat de presă că poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut doi bărbați ce sunt bănuiţi de tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol, fapte a căror victime au fost doi minori din municipiu. Vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

”La data de 31 iulie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 31 de ani, fraţi între ei, unul din Sebeş, iar celălalt cu domiciliul în comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de tentativă de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie calificată, fapte reclamate poliţiei la data de 25 iunie 2018. În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 24 iunie 2018, în timp ce se aflau în zona unui imobil părăsit din municipiul Sebeş, i-ar fi lipsit de libertate pe doi minori, un băiat de 17 ani şi pe prietena acestuia în vârstă de 15 ani, cărora le-ar fi sustras un telefon mobil şi alte bunuri personale. Totodată, cei doi bănuiţi ar fi încercat şi să o violeze pe minoră”, au explicat polițiștii.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat telefonul mobil precum şi alte bunuri persoanele sustrase de la victime.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 1 august, cei doi bănuiţi de comiterea faptelor să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 5 ani

Ce marlani! Or fi etnici ... ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus