Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O nouă multinațională vine la Sibiu. Tranzacție 1,5 mil. euro

O nouă multinațională vine la Sibiu. Tranzacție 1,5 mil. euro

O nouă companie germană de talie mondială, prezentă în peste 80 de țări, pregătește deschiderea unei unități la marginea Sibiului.

Conform Profit.ro, Compania germană Illig Maschinenbau - producător de ambalaje pentru clienți din retail din peste 80 de țări, a deschis deja o sucursală la Sibiu, iar recent a achiziționat și un teren în zona industrială Șura Mică. Este vorba despre un teren în suprafață totală de 61.000 metri pătrați pentru care compania germană a plătit 1,5 milioane de euro.

Terenul este cumpărat de la Steel Worx, controlată de firma austriacă Hartl Immobilien, mai arată sursa citată.

Pe piață din 1946 și având sediul în Heilbronn, sud-vestul Germaniei, Illig Maschinenbau are afaceri anuale de peste 100 milioane euro. Compania are în schemă, la nivel global, circa 750 de angajați.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

binema

Acum 5 ani

Si cine lucreaza ca romanasii sunt toti in Germania...hahahahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus