Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un nou protest se anunță pentru azi la Sibiu: „Violenţa legitimă a statului în folosul unui condamnat”

Un nou protest se anunță pentru azi la Sibiu: „Violenţa legitimă a statului în folosul unui condamnat”

Sibienii vor ieși din nou în stradă, pentru a patra zi consecutiv. Aceștia sunt așteptați la ora 18:00 în Piața Mare la un nou protest în cadrul mișcării #Rezist din Sibiu.
Pe Facebook a fost creat un nou eveniment în care se anunță că luni, 13 august, în Sibiu va avea loc al patrulea protest antiguvernamental consecutiv, cu titlul „Violenţa legitimă a statului în folosul unui condamnat”.
„Subordonarea politică şi militară a instituţiilor statului în interesul unui condamnat care a furat de la copii şi în detrimentul a zeci şi sute de mii de cetăţeni, cu sute de victime este inacceptabil. Demisia Dăncilă! Demisia Carmen Dan! Demisia Prefectului Capitalei! Demisia conducerii Danjarmeriei implicate în represaliile disproporţionate asupra populaţiei civile!” - sunt principalele revendicări de astăzianunțate de organizatori.
Vineri, 10 august, când la București s-a anunțat un amplu protest al Diasporei, sibienii au ieșit din case în număr masiv. Aproximativ 10.000 de persoane au mărșăluit pe străzile orașului. Sâmbătă și duminică aceștia au ieșit din nou în stradă, scandând lozinci arhicunoscute „PSD, ciuma roșie”, „Dragnea, nu uita România nu-ia a ta” sau „Hoții” și „Demisia”. Aceștia s-au oprit de fiecare dată și în fața casei lui Klaus Iohannis din Sibiu, scandând lozinci de susținere a președintelui.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

electoratul pacalit

Acum 5 ani

Și dăi, și luptă, până la victoria finală!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus