Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Primăria Sibiu face angajări

Primăria Sibiu face angajări

Primăria Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacante de consilier asistent la Serviciul Juridic, Contencios și Registru Agricol – Compartiment Registrul Agricol

Cerinţele privind ocuparea postului sunt următoarele:

  • Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de absolvire, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de absolvire sau echivalentă în ramura de știință științe juridice sau în domeniul agronomie.
  • Vechime în specialitatea studiilor- minim 1 an
  • Cunoștințe operare calculator – nivel mediu
Dosarele de participare se depun la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Str. Samuel Brukenthal, nr.2, Jud. Sibiu în perioada 10.08.2018 – 29.08.2018.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/angajari .

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 503, persoană de contact Stoianovici Daniela - consilier superior, e-mail daniela.stoianovici@sibiu.ro .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus