Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Adolescent de 15 ani, prins de polițiștii sibieni la volan

Adolescent de 15 ani, prins de polițiștii sibieni la volan

Un tânăr de 15 a fost prins în cursul zilei de ieri, de polițiștii sibieni, în timp ce conducea o mașină fără documente.

Evenimentul a avut loc la data de 21 august, în jurul orei 17:30, pe raza localității Alțâna, când polițiștii au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, domiciliat în localitatea Porumbacu de Jos.

Pe scaunul din dreapta – față, se afla proprietarul autoturismului, în vârstă de 69 de ani, domiciliat în loc. Alțâna.

”În urma verificării autoturismului, s-a constatat că autorizația provizorie de circulație este expirată din cursul anului 2015, iar mașina nu deține ITP și RCA valabile. În cauză, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană despre care se cunoaște faptul că nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus