Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Vecerdea despre Halep: Nu are apreciere prea multă faţă de români

Vecerdea despre Halep: Nu are apreciere prea multă faţă de români

Marius Vecerdea, directorul turneului de tenis Sibiu Open, a declarat după ce Simona Halep a renunțat la contractul cu Andrei Pavel că asta arată caracterul ei. "Ne arată caracterul Simonei. Nu neapărat negativ. Trendul este de a face schimbări dese, la un an-doi. Mai ales schimbări de antrenori români. Nu are apreciere prea multă faţă de români", a spus Vercedea, pentru Libertatea. Vecerdea e cunoscut pentru că e antrenor de tenis pentru familia prezidențială, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen.

Vecerdea a fost antrenor al Elenei Dementieva (fost număr 3 mondial) și a candidat fără succes la președinția federației de tenis. Cu Andrei Pavel în loja sa, Simona Halep are drept cele mai mari performanţe ajungerea pe locul întâi în clasamentul WTA şi câştigarea primului trofeu de Grand Slam, Roland Garros.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Nelutu Domnar

Acum 3 ani

Sica Vecerdea, unul din mai marii Sibiului, acest oras din care izvorasc valori inestimabile!
Raspunde

K.Samuel

Acum 3 ani

Ai avea de ce sa ai? Nici eu nu am un deosebit respect pentru romani...
Raspunde

VanDerOftica

Acum 3 ani

S-a gasit nulitatea sa comenteze! Ce caracter infect!!!!! Bai, tu nici pantofii nu esti demn sa ii faci. Tu mai pe dat un pumn in gura, mai pe sustinut pe nasu etc....
Raspunde

I.S.

Acum 3 ani

zici vecerdea si tragi apa. Zi nene ce a facut romania pentru Simona Halep? hai, explica-ne tu cum federatia a sustinut-o din copilarie, i-a cumparat rachete, echipament de tenis, i-a pus teren de tenis la dispozitie, alea alea. Hai, ca suntem curiosi.
Raspunde

v

Acum 3 ani

Ptr I.S. Corect.
Raspunde

Sile

Acum 3 ani

Cine s-a gasit sa vorbeasca, ma prapadesc de ras! Smardoiul Marius "Sica", "Finu'" vecerdea!Caracter infect. pus numai pe harta, pumni si picioare. A fost in State antrenor marunt, inainte a jucat ca junior in Germania, o rusine...
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Mare vedeta se mai crede si antrenor al.....
Raspunde

Vecina

Acum 3 ani

Cam de cite ori antrenează cuplul prezidențial pe an ?De vreo doua ori .iIn rest aberează in lipsa de activitate un anonim frustrat
Raspunde

Sabin

Acum 3 ani

Vecerdea ?????? asta cine drag mai e.....de halep am auzit dar de omul asta in nici un caz...
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 3 ani

O mare personalitate a Sibiului,cind joaca tenis isi parcheaza masinile pe aleea Parcului SubArini de parca ar fi mare mosier iar militia locala se face ca nu vede nimic. Mare antrenor si mai mare mosier.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus