Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Județul Sibiu, în top la numărul accidentelor de muncă

Județul Sibiu, în top la numărul accidentelor de muncă

Numărul angajaţilor care au suferit accidente de muncă a scăzut în primele trei luni din 2018, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, arată datele oferite de Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Sibiul se află pe primele locuri în ceea ce privește numărul accidentelor de muncă de anul acesta.

866 de persoane au suferit accidente de muncă la nivel national, în primul trimestru al anului 2018, cu 38,1% faţă de perioada similară din 2017. Din totalul celor accidentaţi, patru persoane au suferit accidente mortale, relatează Agerpres.

Din totalul accidentelor de muncă, 34 s-au petrecut pe raza județului Sibiu, fiind astfel în top, alături de București, Brașov și Argeș, la cel mai mare număr de accidentaţi în muncă. Pe primul loc se află Bucureşti -206 accidentaţi (23,8% din totalul accidentaţilor pe ţară), urmând judeţele Braşov - 67 accidentaţi (7,7% din total), Constanţa - 41 accidentaţi (4,7% din total), Argeş - 37 accidentaţi (4,3% din total), Sibiu - 34 accidentaţi (3,9% din total) şi Timiş - 34 accidentaţi (3,9% din total).

Accidentele mortale s-au produs în judeţele Argeş, Satu Mare, Vrancea şi în municipiul Bucureşti.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus