Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O tânără de 17 ani, reținută de poliție după ce a furat două lănțișoare de aur

O tânără de 17 ani, reținută de poliție după ce a furat două lănțișoare de aur

O adolescentă este suspectată că a furat lănțișoarele de aur de la două femei din Sibiu, în timp ce acestea se plimbau pe străzile orașului. Aceasta a fost identificată de polițiști și reținută.

Tânăra are 17 ani. Potrivit poliției, la data de 4 septembrie, în jurul orei 13,00, în municipiul Sibiu, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că, în timp ce se afla pe Aleea Streiu, o tânără necunoscută i-a smuls de la gât un lănțișor din aur. Un martor al întâmplării a reacționat, a reușit să recupereze bijuteria și să i-o returneze victimei.

În jurul orei 13,30, printr-un alt apel 112, o altă femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe strada Bacovia, în municipiul Sibiu, o tânără necunoscută i-a smuls lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au constatat că cele două fapte au fost comise de către aceeași persoană astfel încât au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie. La scurt timp, adolescenta a fost reținută în apropiere de orașul Copșa Mică. S-a dovedit a fi o sibiancă în vârstă de 17 ani.

Față de aceasta s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

bai sa fie ce repede ii prind pe unii si altii scapa fara sa ii prinda desi sunt mai multe indicii decat in aceste cazuri... cam suspect acest lucru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus