Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Craft Fest, festivalul cu bere artizanală și muzică bună, revine pe Cetății

Craft Fest, festivalul cu bere artizanală și muzică bună, revine pe Cetății

Orașul Sibiu are o lungă tradiție în producția de bere - una din cele mai vechi și populare băuturi din lume, aici fiind atestată prima fabrică de pe teritoriul actual al României, în anul 1717, într-o clădire de pe strada Turnului. La trei secole distanță, cea de-a doua ediție a festivalului de bere artizanală „Craft Fest” își propune să celebreze meșteșugul berii, într-un eveniment dedicat deopotrivă celor care iubesc această băutură și artizanilor timpurilor noastre care o prepară.

Festivalul va reuni, timp de trei zile, pe una dintre cele mai frumoase străzi din Sibiu – strada Cetății – principalele mărci de bere artizanală din țară, într-o sărbătoare a gustului, creativității și unicității. Fenomenul “craft beer” a luat amploare, în ultimii ani, și în România, fiind deschise numeroase micro-berării care au lansat pe piață o ofertă variată. În cele două zile de festival, cei interesați pot descoperi sortimente de bere de la producători români de bere artizanală: 1717, Carol Beer, Csiki Sor, Nembeer, One Beer Later, Urban Brewery, Artizanii Berii, Bereta, SB, Bere a la Cluj și câteva sortimente de cidru.

Evenimentul va avea loc în perioada 07 – 09 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 23:00 pe strada și în Parcul Cetății.

HILA-10-19-26-7134

Concerte în Parcul Cetății

În fiecare zi la “Craft Fest”, berea va avea un gust mai bun acompaniată de muzică de calitate. Parcul Cetății va oferi decorul perfect pentru un picnic urban, cu un fundal discret de muzică, asigurat de DJ-i de la Vinil Rum Tapas and Wine: Bully, UFe, Nipple’s Delight, Kosta, Iorga, Alexincase, Alt Om, Tzuc și Electroclown, unii veniți în premieră la Sibiu. Programul concertelor începe zilnic, de la ora 17:00 și se vor întinde până seara, la ora 23:00.

Inrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/craftfestsibiu/

Craft Fest – festival de berea rtizanală este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Asociația Grey Projects și Eco Sport Team.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sasu

Acum 5 ani

Exact Csiki și 1717. HAHAHAHAHA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus