Marţi,
13.04.2021
Innorat
Acum
14°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Capitala berii se mută în centrul orașului, weekend-ul acesta. De asemenea, TNRS și Asociația BIS oferă iubitorilor de artă teatrală o gamă diversă de spectacole.

Vineri, 7 septembrie

Încă de la ora 11:00, Craft Fest și-a deschis „porțile” și așteaptă vizitatori de toate vârstele, în Parcul Cetății. Timp de trei zile, pe una dintre cele mai frumoase străzi din Sibiu se vor reuni principalele mărci de bere artizanală din țară. Mai multe informații găsiți AICI

HILA-10-19-26-7134

Seria de concerte „Vinerea Verde” continuă astăzi, de la ora 12:15, cu muzică elvețiană și transilvăneană. Biletul de intrare este de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Ferula Bisericii Evanghelice.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2018 continuă și astăzi cu numeroase ateliere și activități. Programul zilelor ITO poate fi consultat AICI

Seara de la ora 19:00, iubitorii de artă teatrală sunt așteptați la un nou spectacol marca TNRS. De la ora 19:00, la Fabrica de Cultură, va fi pusă în scenă piesa „Încurcă-i drace!”. Prețul unui bilet este 20 sau 25 lei. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Teatrului Național Radu Stanca.

incurca-i-drace

Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” vor urca pe scena amplasată în Piața Mare, în această seară de la ora 21:00, pentru a lua parte la un spectacol folcloric organizat în cadrul ITO.

Sâmbătă, 8 septembrie

Cea de-a 24-a ediție a competiției internaționale de judo „Cupa Temerarul” va avea loc în zilele de 8 și 9 septembrie, în Sala Transilvania din Sibiu. Puteți să mergeți în fiecare din cele două zile să vă susțineți favoriții, începând cu ora 9:00.

Micuții sunt așteptați din nou la atelierele de creat povești, sâmbătă dimineața de la ora 10:00, dar și de la ora 12:00, la Teatrul GONG. Mai multe informații despre program și ateliere, AICI.    

Ateliere Gong

Muzeul ASTRA organizează sâmbătă încă o serie de animații culturale din cadrul programului Țăranul român de la Război la Unire. 18 meșteri tradiționali vor pune în scenă ateliere interactive cum sunt cele de țesut, împletit paie, olărit, confecționat textile și obiecte artizanale. De asemenea, vor fi și ateliere gastronomice care vor ilustra alimentația din perioada Războiului. Mai multe detalii găsiți AICI.    

De la ora 19:00, Teatrul Național Radu Stanca lansează o nouă invitație, de această dată la spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, în regia lui Silviu Purcărete. Prețul unui bilet este 50 de lei sau 40 de lei pentru elevi, studenți și pensionari, iar piesa va fi pusă în scenă la Fabrica de Cultură.

Povestea prințesei deocheate - foto credit TNRS, Dragoș Dumitru (2)

Andra și Compact concertează sâmbătă seara, de la ora 19:30, în Piața Mare. Spectacolele sunt incluse în programul ITO 2018.

Duminică, 9 septembrie

Stagiunea de vară pentru copii BIS îi așteaptă duminică dimineața, de la ora 11:00, la spectacolul „Povești africane cu Shama Leah & Dada Love. Spectacolul este dedicat copiilor cu vâsta cuprinsă între 4 și 10 ani.

Spectacol pentru copii la Gradina BIS

O nouă reprezentație a spectacolului TNRS „Un tramvai numit Popescu” va avea loc în ultima zi de weekend, de la ora 13:00. Mai multe informații despre povestea din spatele spectacolului și alte reprezentații programate, găsiți pe site-ul oficial al Teatrului Național Radu Stanca.

Tot la TNRS, dar de această dată în Fabrica de Cultură, doritorii pot urmări spectacolul „Îmi place cum miroși”. Piesa va fi pusă în scenă de la ora 19:00 și durează o oră și jumătate.

imi-place-cum-mirosi

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos.

Programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus