Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Raluca Turcan sprijină activitatea celor de la Animal Life: "Sterilizați animalele și adoptați!" | foto

Raluca Turcan sprijină activitatea celor de la Animal Life:

Deputatul liberal Raluca Turcan a vizitat ieri adăpostul contruit de Animal Life și îi îndeamnă pe oameni să adopte animale în loc să le cumpere și mai ales să-și sterilieze animalele. Cățelușa familiei Turcan a fost găsită pe stradă, abandonată, în pericol de a fi strivită de mașini și a fost adoptată de deputatul sibian.

Raluca Turcan laudă activitatea voluntarilor de la Asociația Animal Life, care sunt aproape de a finaliza un adăpost construit prin eforturi private, pe un teren oferit de Primăria Sibiu.

"Animal Life, ONG-ul din Sibiu care - mai de voie , mai de nevoie- a luat în grijă pisicuțele și câinii fără stăpân, este aproape de a finaliza un adăpost construit prin eforturi private, pe un teren oferit de Primăria Sibiu. Se poate fără bani împinși pe tavă de guvern, se poate fără interese ascunse, se poate doar cu dorința de a salva niște ființe fără vină. Le mulțumesc celor de la Animal Life pentru că m-au primit în mijlocul lor si pentru doza de optimism pe care mi-au transmis-o!" scrie Raluca Turcan pe pagina de Facebook. 

Turcan animal life (4)

"Rugămintea noastră pentru voi toți cei care nu vreti să vedeți suferință, animale abandonate, oameni agresați, este să spuneți cât mai apăsat celor din jurul vostru: - Sterilizați-vă animalele de casă! - Îndrumați iubitorii de animale, fără posibilități financiare, spre centre de sterilizare în perioadele de campanii gratuite! - Adoptați când puteti, oferiți un adăpost!  Eu am făcut asta. Ultima cățelușă din poze este a noastră, găsită pe stradă, abandonată, în pericol de a fi strivită de mașini", transmite deputatul de Sibiu.

Turcan animal life (7)

Reprezentanții Animal Life spun că s-au bucurat de vizită, mai ales că  au putut discuta cu Raluca Turcan li probleme de legislație.

"Am avut deja multi oaspeti la adapost, dar cu doamna Raluca Turcan am putut atat sa ne bucuram de catei cat si sa discutam legislatie. Cat de bine ar fi daca mai multi reprezentanti ai nostri ar lua contact direct cu oamenii pe care ii reprezinta. Fata de un catel nu poti mima interesul sau bunatatea, poate de aceea ne-a placut tare mult aceasta vizita si o mai asteptam pe Raluca la noi," este mesajul celor de la Animal Life.

Turcan animal life (6)

Turcan animal life (13) Turcan animal life (10) Turcan animal life (9) Turcan animal life (3) Turcan animal life (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

tebe si sterilizata rasa tucana din sibiu?cum se zice in ruseste?
Raspunde

@dancp2

Acum 5 ani

Esti un idiot!IRECUPERABIL!
Raspunde

Mihnea

Acum 5 ani

Cine-i aceasta Raluca Turcan pozata din toate partile ? Si ce are dumneaei cu cainii ? Te apuca rasul-plansul...
Raspunde

apostol

Acum 5 ani

A inceput campania electorala cu cainii,vrea sa-i faca si pe acestia pedelisti.Vai de capul pedeleilor ce a-ti ajuns sa faceti partidul cainilor maidanezi.
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Mai bine asa decat pedeleu ca drak.nea ce umbla cu altfel de caini....da, farul a fost si el pedelist!
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Ahahahaha rasa Turcan sterilizata... buna poanta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus