Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Tabelă de marcaj de ultimă generație, amplasată în Sala Transilvania

Tabelă de marcaj de ultimă generație, amplasată în Sala Transilvania

Sala Transilvania Sibiu are, începând din această săptămână, o tabelă electronică de ultimă generație. Tabela veche a fost înlocuită cu una nouă, multifuncțională, care corespunde noilor reglementări FIBA și permite desfășurarea mai multor sporturi. Baschet, handbal, voilei, tenis și chiar hochei sunt sporturile care vor putea utiliza noua tabelă din Sala Transilvania.

Sporturile care se desfășoară în Sala Transilvania vor beneficia, din această toamnă, de o nouă tabelă de marcaj. Este vorba de o tabelă de ultimă generație, multisport, care se aliniază noilor prevederi FIBA, și vine cu o serie de îmbunătățiri de natură tehnică față de tabela utilizată până acum, permițând desfășurarea meciurilor la standarde înalte.

„Este o tabelă electronică multisport conform noilor regulamente FIBA și EuroLeague, astfel că se pot juca atât meciuri naționale cât și internaționale în sală. Este, de altfel, o tabelă multisport, care poate fi utilizată la mai multe sporturi și vine cu o serie de îmbunătățiri față de precedenta. Când atacul este sub 5 secunde poate să arate timpul în zecimi, are tehnologie led cu lumină roșie și galbenă la ceasurile de atac și arată punctele înscrise de fiecare jucător. Pe viitor poate permite conexiunea cu ecrane video printr-un soft dedicat. Are, de altfel, un sistem îmbunătățit de frecvență radio”, a explicat Radu Rusu, administrator și furnizor SC Licornia SRL, firma de la care s-a procurat tabela, în urma unei proceduri de achiziție.
Tabela Sala Transilvania

Tabelă de peste 33.000 euro în Sala Transilvania

Valoarea investiției se ridică la suma de 155.604,4 lei (TVA inclus), fiind achiziționată pe Bugetul de Investiții 2018 acordat de Consiliul Județean Sibiu.

„CSU Sibiu ne-a solicitat o tabelă de marcaj nouă, pentru că cea veche nu mai corespundea normelor FIBA. Am reușit să achiziționăm o tabelă de ultimă generație, care se pretează mai multor sporturi, produsă de o companie recunoscută pe plan mondial. Tabela a fost deja montată, așa că așteptăm primele meciuri din Sala Transilvania”, a declarat managerul Sălii Transilvania, Adrian Bibu.
Tabela de marcaj din Sala Transilvania a fost montată la începutul acestei săptămâni. Echipele sibiene se vor putea bucura de noua tabelă odată cu startul meciurilor oficiale din această toamnă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Radu Rusu

Acum 4 ani

Multumim pentru atentia acordata. Am dori sa precizam ca este vorba despre un sistem care cuprinde 2(doua) tabele electronice, 2(doua) ceasuri de atac de 24 de secunde, sistem de lumini rosu si galben,amplificator,sageata,etc.MULTUMIM.ECHIPA LICORNIA-STRAMATEL. CU STIMA Radu Rusu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus