Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Ați pierdut un iPad? Îl puteți găsi la Poliție

Ați pierdut un iPad? Îl puteți găsi la Poliție

Polițiștii au lansat un apel public în căutarea proprietarului unei tablete, pierdută în zona străzii Mitropoliei din Sibiu.

Tableta este produsă sub marca iPad, de culoare albă, și a fost adusă la sediul poliției de către un cetățean care a găsit-o pe 15 august, în zona străzii Mitropoliei, anunță reprezentanții Poliției sibiene. “Întrucât până la această oră nu este înregistrată nicio sesizare de pierdere a unui astfel de dispozitiv electronic, proprietarul acestuia este invitat de poliţişti la sediul Biroului Investigații Criminale din municipiul Sibiu, str. Revoluției nr. 4-6, pentru a-l recupera sau este rugat să apeleze numărul de telefon 0269/208455, în intervalul orar 08:30 – 15:30“, se arată într-un anunț remis redacției Turnul Sfatului.

Potrivit Codului civil în vigoare, dacă în termen de șase luni de la data predării unui bun găsit polițiștilor nu este identificat și proprietarul de drept al acestuia, respectivul bun poate fi revendicat de către cel care l-a găsit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus